Google+

Taximetre zburatoare, politisti-roboti si drone care sting incendii. Nu este un scenariu de film, ci un viitor care se pregateste sa devina realitate in Dubai - VIDEO

Taximetre zburatoare, politisti-roboti si drone care sting incendii. Nu este un scenariu de film, ci un viitor care se pregateste sa devina realitate in Dubai - VIDEO
Embed:

Taximetre zburatoare, politisti-roboti si drone care sting incendii. Nu este un scenariu de film, ci un viitor care se pregateste sa devina realitate in Dubai. Planurile grandioase au fost prezentate la un targ de tehnologie in orasul in care politistii conduc deja masini de sute de mii de euro.


Asa ar putea arata in curand punctele de informare turistica din Dubai. Vor fi amenajate incaperi cu imagini ale orasului, in format 3D. Modernizarea institutiilor statului este una din modalitatile prin care seicul isi propune sa faca din Dubai cel mai fericit oras din lume. 

 

”Orarul metroului si autobuzelor, accidente, clasamente si locuri libere la diferite scoli, case si apartamente disponibile.”

 

Imediat ce legislatia va permite, vor aparea si taximetre zburatoare – vehicule fara pilot, care care vor putea transporta doi pasageri. In plus, autoritatile testeaza de cateva luni politistul-robot, care va putea fi folosit pentru incasarea amenzilor. Politia din Dubai, care se lauda cu garaje ce arata ca niste saloane auto de lux, va fi inzestrata cu motociclete care patruleaza... deasupra strazilor, la o inaltime de cinci metri.

 

Adnan MOHAMMED, COLONEL POLITIA DIN DUBAI: ”E ca o motocicleta zburatoare, care poate transporta un politist si e destinata interventiei rapide. Poate atinge viteze de 70 de kilometri pe ora.”

 

 Si pompierii vor primi dotari pe masura – camioane care se conduc singure si drone care pot fi folosite pentru stingerea incendiilor. Aparatele ajung pana la o inaltime de o mie de metri si au autonomie de doua ore. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn