Brazilianul Rafinha, fundasul echipei germane de fotbal Bayern Munchen, si-a cerut scuze joi, dupa ce a primit numeroase critici pe retelele de socializare pentru ca s-a deghizat intr-un arab care plaseaza bombe, cu ocazia Halloween-ului.

Publicat:02.11.2018, 08:54Contul de Twitter al clubului bavarez a postat o fotografie cu jucatorii echipei care au sarbatori miercuri Halloween-ul, Rafinha aparând în poza respectiva îmbracat într-un costum pe care îl poarta în mod traditional seicii arabi.


Fotbalistul brazilian, care avea o mustata falsa si ochelari negri la ochi, tinea în brate un colet cu o eticheta rosie pe care scria “Vorsicht” (Atentie), ca si cum ar fi fost vorba de o bomba.

Costumul a provocat un val de proteste pe retelele de socializare, iar clubul Bayern a îndepartat ulterior fotografia de pe contul sau, postând în locul acesteia scuzele jucatorului.

“Halloween-ul este o sarbatoare care genereaza frica, cu costume exagerate. Nu a fost intentia mea sa irit sau sa ranesc sentimentele cuiva cu deghizarea mea”, a scris Rafinha