Google+

Vezi care sunt tarifele interpretilor nostri pentru un recital la petreceri

Vezi care sunt tarifele interpretilor nostri pentru un recital la petreceri
Embed:

Interpretii care au participat la Eurovision au devenit foarte populari la nuntile moldovenilor din aceasta toamna. Pentru sume care incep de la cateva sute de euro, ei canta atat in Moldova, cat si la petrecerile din diaspora. Care sunt tarifele pe care le percep interpretii pentru un recital la petreceri aflati din reportaj.


Eurovisionul deschide nu doar usile concertelor din Europa, dar si ale nuntilor de acasa. Interpretii care au participat la Eurovision reprezentand Moldova au fost cei mai solicitati la petrecerile si nuntile din aceasta toamna.

Formatia Zdob si Zdub este chemata foarte des mai ales la nuntile de peste Prut, unde castiga pana la 5 mii de euro. Ceilalti invingatori ai Eurovision Moldova, Natalia Barbu, Nelly Ciobanu sau Geta Burlacu canta la nunti pentru o remunerare care incepe de la 500 de euro pentru o ora.

Dupa participarea la Eurovision, formatia Sunstroke Project este invitatata sa cante si la nuntile moldovenilor de peste hotare.

Pe langa interpetii "in voga", si "granzii" estradei se bucura de mare succes la nunti. Ion Suruceanu, de exemplu, recunoaste ca nu canta pentru orice suma.

Acesti interpreti iau intre 500 si 1000 de euro pentru o ora, in functie de locul unde se organizeaza nunta. Altii spun ca nu isi permit sa ceara mai mult.

Adrian Ursu, Aura, Natalia Gordienco solicita intre 300 si 400 de euro pentru un recital de 40 de minute. Interpretii sustin ca, la moment, nuntile sunt cele mai sigure surse de intretinere.

In fata camerelor de luat vederi, unii interpreti se sfiesc sa vorbeasca despre tarifele pe care le percep la nunti.

Chiar daca onorariile interpretilor moldoveni care canta la nunti sunt de 10 ori mai mici decat cele ale cantaretilor din tarile vecine, nu doar pretul pare sa ii motiveaze pe organizatorii petrecilor sa invite vedete. Mai nou, la petrecerile din Moldova canta si staruri de peste hotare.

In afara de recitalul vedetei, organizatorii petrecerii trebuie sa plateasca si muzicantii care o vor acompania. Un taraf obisnuit canta o noapte intreaga pentru aproximativ o mie de euro. Iar daca preferati o nunta moderna si invitati un DJ, trebuie sa scoateti din buzunar de la 300 de euro in sus.

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn