Actorul Dwayne Johnson a dezvaluit ca a suferit de depresie, dupa ce a vazut cum mama lui a incercat sa se sinucida, cand el avea varsta de 15 ani, scrie Reuters.

Publicat:03.04.2018, 08:15

”Depresia nu discrimineaza niciodata. Mi-a luat mult timp sa înteleg acest lucru. Cheia este sa nu îti fie teama sa vorbesti despre asta. Mai ales noi, barbatii, avem tendinta de a pastra aceasta poblema pentru noi. Nu sunteti singuri”, a scris actorul, luni, pe platforma de socializare Twitter, contul sau fiind urmarit de 12,7 milioane de persoane.


Johnson, care în prezent promoveaza filmul de actiune „Rampage” al studioului Warner Bros., a spus, duminica, pentru ziarul britanic Express, ca a început sa sufere de depresie dupa ce a fost martor la încercarea mamei lui de a se sinucide.

"Am ajuns la un punct în care nu voiam sa fac ceva sau sa merg undeva. Plângeam constant”, a spus actorul.

Dwayne Johnson a povestit ca avea vârsta de 15 ani când si-a vazut mama, Ata, intrând pe autostrada, în Nashville, la scurt timp dupa ce au fost evacuati din apartamentul lor.

El a spus ca a reusit sa îsi scoata mama de pe autostrada, dar dupa acest moment a suferit timp de mai multi ani de depresie, situatia sa fiind îngreunata si de ranile pe care le-a suferit, acestea punând capat aspiratiilor sale la o cariera în fotbal. La depresia sa a contribuit si o despartire de iubita sa de la acea vreme.

„Ne-am vindecat amândoi (Dwayne Johnson si mama lui, n.r.), dar trebuie sa facem mereu tot ce este posibil pentru a le acorda atentie altor oameni care sufera”, a mai spus actorul"

Dwayne Johnson, nascut pe 2 mai 1972, supranumit „The Rock”, este un fost wrestler profesionist care a devenit un actor de succes. Primul rol principal al lui Johnson într-un film a fost acela din pelicula „The Scorpion King”, în 2002. De atunci, el s-a remarcat într-o serie de filme foarte apreciate de public, precum „The Mummy Returns” (2001), „The Game Plan” (2007), „Get Smart” (2008), „Journey 2: The Misterios Island” (2012), „G.I. Joe: Retaliation” (2012). În ultimii ani, a fost unul dintre actorii principali din ultimele trei filme lansate în cadrul francizei „Furios si iute”. În acest an a mai aparut în productii precum „Jumanji: Aventurã în jungla/ Jumanji: Welcome to the Jungle” si „Salvamarii/ Baywatch”.

Potrivit revistei Forbes, Dwayne „The Rock” Johnson a fost surclasat anul trecut de Mark Wahlberg în topul celor mai bine platiti actori din lume, ajungând pe locul al doilea, cu încasari de 65 de milioane de dolari. Mark Wahlberg s-a situat pe primul loc în clasament dupa ce a câstigat o suma estimata la 68 de milioane de dolari în 2017.