Cateva pungi cu cadouri, primite de invitatii la nunta lui Harry si Meghan, duce si ducesa de Sussex, au inceput sa fie vandute pe Internet.

Publicat:23.05.2018, 05:59

Pâna în prezent, pe site-ul eBay au fost descoperite noua licitaţii ale cadourilor de la nunta, unele oferte depaşind 1,000 de lire, informeaza BBC NEWS.

Una dintre oferte îndeamna cumparatorii cu mesajul: „Nu rataţi ocazia de a avea o bucaţica din istoria regala. Este o oportunitate care nu se iveşte decât o data în viaţa.”

O alta, asemanatoare, postata de Adapostul de noapte Swindon, da asigurari ca toate încasarile se vor îndrepta spre „nevoile complexe a celor fara casa şi vulnerabili din Swindon şi din împrejurimi.”

2,640 de membri din public au fost invitaţi pe peluza Castelului Windsor, ei primind pungi cu cadouri, în semn de celebrare a nunţii dintre prinţul Harry şi Meghan Markle, care a avut loc în 19 mai.

În pungi a fost inclusa broşura serviciului de paza şi protecţie, cât şi un pachet de biscuiţi pentru poşeta. Totodata, invitaţilor le-au mai fost oferite: o sticla de apa, o moneda de ciocolata, un magnet de frigider, o insigna, şi un cupon cu 20% reducere la magazinul de cadouri din castelul Windsor.

Pe de alta parte, celor 600 de musafiri invitaţi în capela, printre care celebritaţi precum Victoria Beckham, Oprah Winfrey şi George şi Amal Clooney nu le-au fost oferite cadouri.

Dintre cei 2.640 de musafiri invitaţi pe domeniu, 200 au fost reprezentanţi ai unor organizaţii de caritate asociate cu Harry şi Meghan, 100 de elevi din localitate, 610 locuitori din Windsor şi 530 de membri ai Casei Regale şi ai Patrimoniului Coroanei.
Ceilalţi 1,200 de oameni au fost invitaţi de cele noua birouri regionale.

Palatul Kensington nu a facut comentarii referitoare la aceasta întamplare.

Sursa: BBC NEWS