Google+

Cadourile primite de invitati la nunta lui Harry cu Meghan, vandute pe Internet. De la cat pornesc preturile

Cateva pungi cu cadouri, primite de invitatii la nunta lui Harry si Meghan, duce si ducesa de Sussex, au inceput sa fie vandute pe Internet.

 

Până în prezent, pe site-ul eBay au fost descoperite nouă licitaţii ale cadourilor de la nuntă, unele oferte depăşind 1,000 de lire, informează BBC NEWS.

 

Una dintre oferte îndeamnă cumpărătorii cu mesajul: „Nu rataţi ocazia de a avea o bucăţică din istoria regală. Este o oportunitate care nu se iveşte decât o dată în viaţă.”

 

 

O alta, asemănătoare, postată de Adăpostul de noapte Swindon, dă asigurări că toate încasările se vor îndrepta spre „nevoile complexe a celor fără casă şi vulnerabili din Swindon şi din împrejurimi.”

 

2,640 de membri din public au fost invitaţi pe peluza Castelului Windsor, ei primind pungi cu cadouri, în semn de celebrare a nunţii dintre prinţul Harry şi Meghan Markle, care a avut loc în 19 mai.

 

În pungi a fost inclusă broşura serviciului de pază şi protecţie, cât şi un pachet de biscuiţi pentru poşetă. Totodată, invitaţilor le-au mai fost oferite: o sticlă de apă, o monedă de ciocolată, un magnet de frigider, o insignă, şi un cupon cu 20% reducere la magazinul de cadouri din castelul Windsor.

 

 

Pe de altă parte, celor 600 de musafiri invitaţi în capelă, printre care celebrităţi precum Victoria Beckham, Oprah Winfrey şi George şi Amal Clooney nu le-au fost oferite cadouri.

 

Dintre cei 2.640 de musafiri invitaţi pe domeniu, 200 au fost reprezentanţi ai unor organizaţii de caritate asociate cu Harry şi Meghan, 100 de elevi din localitate, 610 locuitori din Windsor şi 530 de membri ai Casei Regale şi ai Patrimoniului Coroanei.
Ceilalţi 1,200 de oameni au fost invitaţi de cele nouă birouri regionale.

 

Palatul Kensington nu a făcut comentarii referitoare la această întamplare.

 

Sursa: BBC NEWS


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Entertainment

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn