Google+

"Cod rosu la Londra", unul dintre cele mai asteptate filme din 2016. Gerard Butler revine pe ecrane in rolul principal

Gerard Butler se intoarce pe micile ecrane, pentru salvarea Londrei. Vorbim despre cel mai asteptat film de actiune al anului 2016, "Cod rosu la Londra".

 

Pelicula este o continuare a succesului "Cod rosu la Casa alba" care a avut incasari de 30 de milioane de dolari numai in primul weekend de la lansare.

 

Actiunea se petrece la funeraliile prim ministrului Marii Britanii, unde un grup de teroristi au planificat eliminarea celor mai mari lideri ai lumii. Gerard Butler, care este si co-producator, joaca rolul unui agent secret, adica acelasi pe care l-a avut si in "Cod rosu la Casa Alba" ce are misiunea de a salva lumea. SIngura speranta, pentru ca Londra sa nu fie distrusa, ar fi implicarea presedintelui Americii si a Serviciilor Secrete.

 

Ideea filmului a pornit de la succesul pe care l-a atins pelicula "Cod rosu la Casa Alba". Atunci, specialistii se asteptau la vanzari de aproape 7 milioane de dolari in primul weekend, insa suma a depasit 30 de milioane de dolari in doar 72 de ore.

 

Gerard Butler, actor: "M-am gandit sa nu fac o continuare doar de dragul de a o face. Daca putem sa ducem la alt nivel sentimentul acela puternic de realism pe care l-am avut in primul film, atunci o voi face."

 

Prezent la eveniment a fost si Aaron Eckhart, cel care ii interpreteaza pe presedintele Statelor Unite

 

Aaron Eckhart, actor: "Se intampla foarte multe lucruri in viata agentului secret si a presedintelui. Tot ce facem este sa mergem in Londra pentru funeralii, insa totul scapa de sub control, iar apoi nu va fi decat actiune pana la finalul peliculei."

 

Desi nu a aparut bine in cinematografe, curiosii se intreaba deja daca va fi produsa si a treia parte.

 

Morgan Freeman, actor: "Nu stiu, pentru ca in aceasta parte ei incearca sa doboara puterile occidentale, liderii acestora, asa ca nu stiu. As fi interesat sa aflu. "

 

 


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Entertainment
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn