Google+

Daria Room si-a invitat clientele intr-o noua casa mai spatioasa si mai moderna - VIDEO

Daria Room si-a invitat clientele intr-o noua casa mai spatioasa si mai moderna - VIDEO
Embed:

Daria Room si-a invitat clientele, tot ele si prietene, intr-o noua casa mai spatioasa, mai moderna, o adevarata oaza de placere.

 

Ana PLATONOV, director Daria Room: "Este un concept de camera, mai putin un produs comercial, suntem axati suta la suta pe proceduri minim invazive, pe proceduri care nu dauneaza sanatatii. Denumirea de Daria Room este un concept de camara care implica foarte mult suflet."

 

Spumantul delicat, bucataria desavarsita si zambetele pline de satisfactie ale clientelor Daria Room, au oferit evenimentului clasa si prestatie.

 

Ion CRIHAN, bucătar restaurantul „Mi piace”: "Ne-am gandit sa facem ceva deosebit ce nu este in oras, un fusion de tehnici de bucatarie moleculara, elemente din bucatarie asiatica, italiana si europeana."

 

In cadrul evenimentului a fost organizata si o tombola, iar castigatorii au putut beneficia de cele mai noi proceduri absolut gratis.

 

 Dianna ROTARU, interpretă: "Ma strange la gambe, e presoterapie, am castigat presoterapie astazi, cred ca sunt cea mai norocoasa."

 

Alina RUSU GODZIN, producător de imagine Daria Room: "Prin deschiderea... tiparele nu au niciodata limite. In doar un an, Daria Room a reusit sa isi transforme clientele in adevarate prietene. In noua casa, mai eleganta si mai confortabila, sunteti asteptate cu caldura si satisfactie de catre intreaga echipa de profesionisti."

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Entertainment
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn