Google+

Acum si in Moldova: imprumuturi online pe card, la un click!

Stiai ca daca ai nevoie de bani urgent, pana iti iei salariul, poti sa ii obtii fara sa iesi din casa, direct pe card?

 

Ai varianta primului împrumut 100% online din Moldova de la Vcredit.md. Acest tip de finanţare îţi oferă beneficii pe care nu le mai întâlneşti în altă parte. Pentru că totul se petrece online, poţi rezolva orice situaţie din doar câteva click-uri. Procedura este una pe cât de eficientă, pe atât de simplă şi rapidă. Fără de hârtii, poţi accesa cu uşurinţă un împrumut în cel mai scurt timp. Poţi solicita împrumutul de pe calculator, tabletă sau telefon, indiferent de locul în care te afli, reuşind astfel să economiseşti timpul tău preţios. Ai nevoie doar de buletin şi propriul card bancar. 

 

La ce poate folosi un împrumut online, fără hârtii?

Împrumutul online vine în sprijinul tău atunci când ai nevoie de bani urgent. Suma necesară va fi transferată direct în cont, fără adeverinţă de venit şi fără să fii nevoit să pierzi vremea la ghişee. Fie că este vorba de plata unei facturi sau a unei reparaţii auto, găseşti în împrumutul online fără hârtii, soluţionarea rapidă de care ai nevoie. În funcţie de bugetul tău şi posibilitatea de returnare, trebuie să alegi suma necesară şi ziua scadenţei. Practic, îţi creezi un împrumut urgent, fără acte, pe măsura nevoilor tale.

 

Avantajele împrumutului online sunt numeroase

Primul beneficiu este rapiditatea cu care este aprobat. Îţi ia doar 7 minute pentru a solicita împrumutul prin completarea cererii, urmând ca banii să îţi fie viraţi direct pe card, timp de 1 oră după aprobarea cererii. Mai mult, nu îţi trebuie nici adeverinţă de salariu. Ai deplină libertate în stabilirea sumei împrumutate (între 500-3000 lei), dar, şi a scadenţei acesteia (între 10 şi 30 zile). Accesează site-ul www.vcredit.md , înregistrează-te, creând un cont personal. Completează mai apoi cererea de împrumut şi expediaz-o. 

 

Este adevărat: poţi lua un împrumut 100% online, fără să ieşi din casă!

De-acum înainte, când vor apărea cheltuielile financiare neprevăzute, nu va mai fi nevoie să colectezi diverse hârtii pentru a solicita un împrumut, ba chiar vei evita cu uşurinţă pierderea de timp pentru deplasări la ghişeele creditorilor. Cu ajutorul Vcredit.md întregul proces de împrumut, de la depunerea cererii până la obţinerea banilor are loc online. Suma solicitată urmează a fi transferată pe cardul personal timp de 1 oră după aprobarea cererii. 

 

Primul împrumut este gratuit: întorci atât cât ai luat

Dacă aplici pentru prima dată la un împrumut 100% online, beneficiezi de încă un avantaj. Nu ţi se va aplica dobândă sau comisioane, urmând să întorci, astfel, doar suma pe care ai primit-o, fără nici un leu în plus. 

 

Vcredit.md este primul şi singurul serviciu de creditare 100% online din Moldova. Acesta a fost lansat cu scopul facilitării accesului la finanţare pentru oricine are nevoie, într-un mod cât mai simplu, avantajos şi rapid.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Financiar

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn