Google+

Apartamente de Lux in Centru cu planificare individuala si ograda inchisa

Un nou complex de apartamente de clasa lux a fost inaugurat in centrul capitalei. Compania NG Invest ofera0 la cheie cele mai bune conditii de trai sub numele de - MilAniN Residence. Doritorii de a obtine siguranta si confortul unui apartament de calitate vor achita pentru aceasta o suma incepand de la doar de la 699 euro/2 .


Milanin Residence înseamnă locuinţe construite cu respectarea standardelor internaţionale. Situat în centrul oraşului (str. Colina Puşkin 8A) în zonă liniştită şi cu zonă verde, un apartament în complexul de primă clasă înseamnă confort şi calitate.

 

Cu o bogată experienţă, compania NG Invest a construit complexul de lux utilizând cele mai bune materiale de construcţie. La procurarea unui dintre apartamente, clientul obţine o locuinţă ce are parte de:

 

- Planificare individuală şi posibilitatea de a opera anumite modificări după achiziţia locuinţei;

- Pereţii apartamentului sunt construiţi din cărămidă şi dispun de izolare fonică;

- Izolare termică interioară şi exterioară a pereţilor;

- Pardoseală fără denivelări, suprafaţă din beton acoperită cu un strat de protecţie;

- Rezistenţă la cutremure;

- Ferestrele Salamander cu şase camere ce garantează o calitate înaltă.

 

Milanin Residence răspunde oricăror cerinţe ale unui client care ştie să-şi dorească toate atributele unei locuinţe de vis. Complexul dispune de o ogradă de tip închis, zonă verde şi parc pentru copii îngrădit şi separat, astfel încât este garantată siguranţa copiilor. Siguranţa întregului spaţiu este asigurată de camerele de supraveghere şi pază, iar pe timp de noapte clădirea este iluminată în mod automat.

 

Întregul complexul are un design special şi din clasa premium. Scara de la intrare, scările din hol, pereţii şi pardoseala sunt din piatră naturală, precum marmură şi granit. Ascensorul SCHINDLER este produs în Elveţia şi funcţionează fără zgomot.

 

Darea în exploatarea este planificată în Sem. I 2018.

 

Amplasat în centrul oraşului, complexul locativ are în preajma sa farmacie, şcoală, spital, magazin, universitate, biserică, şcoli de limbi străine şi o zonă verde.

 

Obţine confortul şi calitatea într-un complex locativ de clasa premium. Contactează compania la numărul de telefon 0 767 999 78 sau verifică disponibilitatea apartamentelor pe ng.md!

 

Îndrăzneşte să-ţi doreşti ce e mai bun!

 

 

*Acest articol este un produs comercial.
 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Financiar

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn