Decembrie e luna cand ne amintim cu drag de anii copilariei. Va mai aduceti aminte cum ne adunam toti fratii, surorile, nepotii la bunica pe soba dupa o zi zburdalnica pe dealurile inzapezite? Cum ne furisam pe ascuns sa msncam din ciocolatele cumparate pentru colindatori? Cum ne certam ca nu puteam decide cine va pune steaua in varful bradului? Va mai amintiti cum in seara de Craciun ne asezam langa semineul in care se auzea cum trosnesc lemnele, iar lumina beculetelor de pe brad licareau in ochii nostri de copii fericiti?

Publicat:13.12.2017, 10:52Pentru cineva dintre noi sunt dulci amintiri, iar pentru altii, acestea ramân a fi niste vise pe care ar vrea sa le traiasca macar o data în viata. Din pacate, unii copilasi au fost scutiti de grija parinteasca sau fac parte din familii care din anumite circumstante în viata nu reusesc sa le ofere copilaria pe care am trait-o noi cândva. Sarbatorile de iarna ne dau contextul prielnic al magiei si ne confera dorinta de a ne transforma în Mos Craciunul cuiva care înca mai spera sa cunoasca povestea. Cu toate acestea, mobilizarea noastra ca societate fata de acesti copii, are nevoie de un imbold si de o constientizare ca noi putem acorda ajutor nu doar o singura data pe an. Mos Craciun poti fi tot anul împrejur!

Actele de caritate din ajunul sarbatorilor sunt mereu binevenite. Cu toate acestea multe din produsele alimentare pe care le oferim nu reusesc sa fie consumate, iar cadourile nu întotdeauna pot fi utilizate. Uneori uitam ca atentia noastra personala poate trezi cele mai sincere emotii de fericire, iar copiii au nevoie sa uite de griji si de lipsa acelor posibilitati pe care le au copiii nostri nu doar o singura data pe an, dar în fiecare zi. 

Centrul sportiv distractiv pentru copii Panda Kids îsi deschide larg usile pentru toti cei care doresc sa daruiasca emotii de neuitat tuturor copiilor care nu au posibilitatea sa aiba parte de o copilarie adevarata. Noi ne asumam responsabilitatea sa le oferim o zi plina de aventuri si momente frumoase, rupte ca din poveste, punând la dispozitie terenurile noastre de joaca. Tot de ce avem nevoie este de sustinerea si implicarea fiecaruia ca sa putem aduna cât mai multi copii care au nevoie de aceasta zi unica în viata lor! În timp ce copiii se distreaza, veti putea vorbi cu educatorii sau parintii copiilor si veti afla ce produse si cumparaturi au nevoie. Iar la final de zi, împreuna cu partenerii nostri vom avea grija ca fiecare copil sa plece cu daruri si amintiri frumoase!

 

 


 

 

 

 

 

Pentru detalii si organizari accesati: www.pandakids.eu 

Adresa: str.Testemitanu 29/5, Chisinau, Moldova

Email: pandakids.eu@gmail.com

Tel: (373) 68 9999 78

*Acest articol este un produs comercial