Google+

Fii Mos Craciun tot anul imprejur!

Decembrie e luna cand ne amintim cu drag de anii copilariei. Va mai aduceti aminte cum ne adunam toti fratii, surorile, nepotii la bunica pe soba dupa o zi zburdalnica pe dealurile inzapezite? Cum ne furisam pe ascuns sa msncam din ciocolatele cumparate pentru colindatori? Cum ne certam ca nu puteam decide cine va pune steaua in varful bradului? Va mai amintiti cum in seara de Craciun ne asezam langa semineul in care se auzea cum trosnesc lemnele, iar lumina beculetelor de pe brad licareau in ochii nostri de copii fericiti?Pentru cineva dintre noi sunt dulci amintiri, iar pentru alţii, acestea rămân a fi nişte vise pe care ar vrea să le trăiască măcar o dată în viaţă. Din păcate, unii copilaşi au fost scutiţi de grija părintească sau fac parte din familii care din anumite circumstanţe în viaţă nu reuşesc să le ofere copilăria pe care am trăit-o noi cândva. Sărbătorile de iarnă ne dau contextul prielnic al magiei şi ne conferă dorinţa de a ne transforma în Moş Crăciunul cuiva care încă mai speră să cunoască povestea. Cu toate acestea, mobilizarea noastră ca societate faţă de aceşti copii, are nevoie de un imbold şi de o conştientizare că noi putem acorda ajutor nu doar o singură dată pe an. Moş Crăciun poţi fi tot anul împrejur!

 

Actele de caritate din ajunul sărbătorilor sunt mereu binevenite. Cu toate acestea multe din produsele alimentare pe care le oferim nu reuşesc să fie consumate, iar cadourile nu întotdeauna pot fi utilizate. Uneori uităm că atenţia noastră personală poate trezi cele mai sincere emoţii de fericire, iar copiii au nevoie să uite de griji şi de lipsa acelor posibilităţi pe care le au copiii noştri nu doar o singură dată pe an, dar în fiecare zi. 

 

Centrul sportiv distractiv pentru copii Panda Kids îşi deschide larg uşile pentru toţi cei care doresc să dăruiască emoţii de neuitat tuturor copiilor care nu au posibilitatea să aibă parte de o copilărie adevărată. Noi ne asumăm responsabilitatea să le oferim o zi plină de aventuri şi momente frumoase, rupte ca din poveste, punând la dispoziţie terenurile noastre de joacă. Tot de ce avem nevoie este de susţinerea şi implicarea fiecăruia ca să putem aduna cât mai mulţi copii care au nevoie de această zi unică în viaţa lor! În timp ce copiii se distrează, veţi putea vorbi cu educatorii sau părinţii copiilor şi veţi afla ce produse şi cumpărături au nevoie. Iar la final de zi, împreună cu partenerii noştri vom avea grijă ca fiecare copil să plece cu daruri şi amintiri frumoase!

 

 


 

 

 

 

 

 

Pentru detalii şi organizări accesaţi: www.pandakids.eu 

Adresa: str.Testemiţanu 29/5, Chisinau, Moldova

Email: pandakids.eu@gmail.com

Tel: (373) 68 9999 78

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Financiar
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn