Google+

In sezonul rece, compania Oriflame a pregatit pentru parteneri, clienti si prieteni multe oferte, promotii si desigur produse noi - VIDEO

In sezonul rece, compania Oriflame a pregatit pentru parteneri, clienti si prieteni multe oferte, promotii si desigur produse noi - VIDEO
Embed:

Milioane de oameni din intreaga lume folosesc produsele comsetice de cea mai inalta calitate, semnate de brandul suedez Oriflame. Iar acum, in sezonul rece, in prag de sarbatori compania a pregatit pentru parteneri, clienti si prieteni multe oferte, promotii si desigur produse noi.

 

Gheorghe BALAN, partener Oriflame Moldova: "Va aparea o noua serie pentru ingrijirea tenului pentru barbati...anul viitor."

 

Fiind mereu in pas cu tot ce este nou in lumea frumusetii, Oriflame si-a prezentat si noile tendinte pentru sezonul rece. 

 

Roman BELOSNEJNÎI, stilist oficial Oriflame: "Oriflame e o soluţie şi pe plan de accesorii, şi în décor, chiar şi în coafură. Ca să fii în trend, e suficient să deschizi catalogul şi să te inspiri."

 

Pe langa produsele calitative, Oriflame iti garanteaza un start-up de succes in acest domeniu.

 

Toate aceste noutati au fost prezentate la seminarul – Oriflame sunt eu, la care au participat sute de parteneri si clienti ai companiei, dar si invitati speciali din Romania, Rusia si Ucraina. 

 

Tatiana MEREUȚĂ, sales&marketing manager Oriflame: "Noi oferim nu doar cosmetica decorativa, nu doar ingrijirea tenului..."


Cu o istorie de 50 de ani pe piata mondiala, compania Oriflame a reusit sa cucereasca piata locala, la scurt timp dupa ce a venit in Moldova. In cei 14 ani, brandul suedez de cosmetice a capatat increderea consumatorilor prin calitate si diversitate.     

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Financiar

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn