Google+

Partenerul oficial Alpari din Chisinau te invita la intalnirea „Trading - baza investitiilor sigure”

Partenerul oficial Alpari din Chisinau invita administratorii de afaceri, proprietarii si top-managerii companiilor din Moldova la intalnirea „Trading - baza investitiilor sigure”.Evenimentul va avea loc pe 15 martie 2018 la ora 12:00 în restaurantul „Select” - unul dintre cele mai renumite restaurante din oraş.

 

Întîlnirea va fi dedicată analizei tendinţelor actuale pe piaţa investiţiilor, precum şi celor mai promiţătoare opţiuni investiţionale în anul 2018. În timpul evenimentului veţi putea afla nu doar despre prognozele activelor de bază de la experţii pieţii şi analiza tranzacţiilor reale, dar şi veţi putea discuta ordinea de zi în cercul oamenilor cu interese comune.

 

Invitatul special al evenimentului - Maxim Parhomenco, un consultant financiar şi trader renumit, precum şi autorul propriei strategii de tranzacţionare.

 

Datorită tranzacţionării cu o istorie pozitivă, mii de participanţi de pe piaţa valutară din diferite ţări utilizează acest sistem pentru tranzacţionarea eficientă. Aveţi o posibilitate unică să faceţi cunoştinţă cu autorul acestei strategii, care vă va spune personal secretele ei.

 

Înregistrarea la eveniment o puteţi face la telefonul +373 (22) 84-39-99.

Vă comunicăm, că numărul de locuri este limitat.

Vom fi bucuroşi să vă vedem la evenimentul nostru!

www.alpari.com

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Financiar
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn