Google+

Peste 100 de invitati au sarbatorit alaturi de reprezentantii Kaufland in RM evenimentul Richtfest - sarbatoare in stil nemtesc organizata cu prilejul montarii acoperisului primului magazin in Moldova - VIDEO

Peste 100 de invitati au sarbatorit alaturi de reprezentantii Kaufland in RM evenimentul Richtfest - sarbatoare in stil nemtesc organizata cu prilejul montarii acoperisului primului magazin in Moldova - VIDEO
Embed:

Peste 100 de invitati au sarbatorit alaturi de reprezentantii Kaufland in Republica Moldova evenimentul Richtfest - sarbatoare in stil nemtesc organizata cu prilejul montarii acoperisului primului magazin in Moldova.

 

Gazda evenimentului directorul general Kaufland Moldova, România şi Cehia  le-a mulţumit partenerilor pentru profesionalism şi dedicare.

 

Marco Hößl, director general Kaufland Moldova, România şi Cehia: "Iniţial, am stabilit să începem cu 3 magazine la Chişinău, iar apoi să mai deschidem cel mult alte 6 magazine pe teritoriul Republicii Moldova. Astăzi ne gândim deja la deschiderea a 20 de magazine în întreaga ţară şi, mai mult, la construcţia unui centru logistic propriu în decursul următorilor 10 ani."

 

Investiţiile Kaufland în Moldova vor ajunge la peste 300 de milioane de Euro şi vor fi create pe termen lung peste 2.000 de locuri de muncă. Prezent la eveniment, premierul Pavel Filip a subliniat deschiderea Guvernul către investitorii străini. La rândul său, Excelenţa Sa Ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova, a felicitat reprezentaţii Kaufland.

 

Primul magazin Kaufland în Republica Moldova va fi deschis în vara anului 2019, acesta va avea o suprafaţă de peste 4 600 de metri pătraţi, 288 de locuri de parcare, inclusiv 10 locuri de parcare pentru persoane cu dizabilităţi şi 7 locuri de parcare pentru părinţi.

 

Magazinul va avea 2 căi de acces: una de pe bulevardul Decebal şi una din strada Zelinski.

 

*Acest articol este un produs comercial. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Financiar
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn