Google+

Presedintele Partidului Miscarea Populara din Romania, Eugen Tomac, indeamna cetatenii romani din tara noastra sa sustina formatiunea sa la alegerile europarlamentare de la sfarsitul lunii mai - VIDEO

Presedintele Partidului Miscarea Populara din Romania, Eugen Tomac, indeamna cetatenii romani din tara noastra sa sustina formatiunea sa la alegerile europarlamentare de la sfarsitul lunii mai - VIDEO
Embed:

In Romania exista politicieni care se gandesc la binele Republicii Moldova. O spune presedintele Partidului Miscarea Polulara din Romania, Eugen Tomac care a indemnat cetatenii romani din tara noastra sa sustina formatiunea sa la alegerile europarlamentare de la sfarsitul lunii mai. Acesta a mai declarat ca Uniunea Europeana este singura solutie pentru viitorul Republicii Moldova.

 

Eugen TOMAC, PRESEDINTELE PARTIDULUI MISCAREA POPULARA: “Republica Moldova se afla intr-un moment de rascruce si are nevoie de voci credibile care sa sustina acest proces de apropiere de Uniunea Europeana. Nu exista o viata mai buna si mai sigura pentru Republica Moldova decat Uniunea Europeana.”

 

 Presedintele Partidului Miscarea Polulara din Romania si-a lansat astazi campania de la Chisinau avandu-i alaturi, printre altii, pe fostii liberali Ana Gutu si Anatol Salaru. 

 

Ana GUTU, VICEPRESEDINTE PUN: “Cetatenii Republicii Moldova care detin cetatenia Romaniei sunt tributari initiativei lui Traian Basescu, fiindca pe parcursul celor doua mandate ale dumnealui a fost fluidizat procesul de redobandire a cetateniei romane.”

 

Eugen TOMAC, PRESEDINTELE PARTIDULUI MISCAREA POPULARA: “Facem apel catre toti cetatenii romani din Republica Moldova, sa vina in incinta cladirii Uniunii Scriitorilor de la Chisinau – sa semneze pentru echipa presedintelui Basescu, echipa care va candida la alegerile europarlamentare.”

 

 La evenimentul de lansare a venit si un sustinator al lui Traian Basescu. Partidul Miscarea Populara a fost creat in 2014 la initiativa fostului presedinte roman Traian Basescu, care detine acum functia de presedinte de onoare al formatiunii. Alegerile pentru Parlamentul European se vor desfasura intre 23 si 26 mai 2019.

 

*Acest articol este un produs comercial. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Financiar

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn