Visele devin realitate. Programul de stat " Prima Casa" a fost lansat la 26 martie, iar protrivit companiilor de construcţie acesta este o motivare pentru cupluri sa nu mai achite chiria, ci sa achite lunar rata pentru apartamentul propriu. In acest context, compania de constructie Eldorado Terra le ofera tinerilor posibilitatea unica de a procura un apartament, care se construieste in apropierea parcului Valea Trandafirilor!

Publicat:17.04.2018, 08:00

Eugeniu TURCAN, sef vânzari Eldorado Terra: „Majoritatea cumparatorilor nostri sunt familii tinere care cauta apartamente cu suprafete mici, dar în acelasi timp ca sa fie comode, moderne si nu foarte scumpe. În complexul locativ Eldorado Terra Viaduct noi dispunem de asa apartamente, dar numarul lor este limitat si bineînteles ca ele se vând de obicei la etapa de constructie. Când complexul este deja dat în exploatare, asa apartamente nu mai ramân”  

Compania propune familiilor tinere sa rezerve un apartament acum si sa-l achite cu creditul ipotecar „Prima Casa” abia dupa darea în exploatare a complexului, când se vor muta la casa noua.

Eugeniu TURCAN, sef vânzari Eldorado Terra"Veniti pe santier, alegeti apartamentul mult dorit, îl bronati cu o suma minimala, aproximativ 10-15 la suta din costul lui si data viitoare ne întoarcem dupa ce complexul va fi dat în exploatare, abia atunci începeti sa achitati ratele de credit, de la orice banca comerciala din Moldova, de la companii de constructii, inclusiv si prin intermediul programului „Prima Casa”.”

Cu programul „Prima Casa” visul a sute de familii va deveni realitate, de aceea multi nu ezita si aplica zilnic la acest program.

Vladislav SOROTINSCHI, manager-vânzari ProImobil: "Este o oportunitate buna. Ratele creditului ipotecar „Prima Casa” vor putea fi achitate abia dupa darea în exploatare a complexului. Deci familiile tinere nu vor trebui sa achite si chiria, dar si ratele pentru ipoteca pâna se va da complexul în exploatare.” 

Complexul Eldorado Terra Viaduct, va fi dat în exploatare în luna decembrie a acestui an.

http://eldoradoterra.md/ru

Nr. de contact: 022-50-70-70

*Acest articol este un produs comercial