Google+

Programul de stat „Prima Casa” a fost lansat, iar compania Eldorado Terra le ofera tinerilor posibilitatea unica de a procura un apartament in apropierea parcului Valea Trandafirilor - VIDEO

Programul de stat „Prima Casa” a fost lansat, iar compania Eldorado Terra le ofera tinerilor posibilitatea unica de a procura un apartament in apropierea parcului Valea Trandafirilor - VIDEO
Embed:

Visele devin realitate. Programul de stat „Prima Casa” a fost lansat la 26 martie, iar protrivit companiilor de construcţie acesta este o motivare pentru cupluri sa nu mai achite chiria, ci sa achite lunar rata pentru apartamentul propriu. In acest context, compania de constructie Eldorado Terra le ofera tinerilor posibilitatea unica de a procura un apartament, care se construieste in apropierea parcului Valea Trandafirilor!

 

Eugeniu ȚURCAN, şef vânzări Eldorado Terra: „Majoritatea cumpărătorilor noştri sunt familii tinere care caută apartamente cu suprafeţe mici, dar în acelaşi timp ca să fie comode, moderne şi nu foarte scumpe. În complexul locativ Eldorado Terra Viaduct noi dispunem de aşa apartamente, dar numărul lor este limitat şi bineînţeles că ele se vând de obicei la etapa de construcţie. Când complexul este deja dat în exploatare, aşa apartamente nu mai rămân”  

 

Compania propune familiilor tinere să rezerve un apartament acum şi să-l achite cu creditul ipotecar „Prima Casă” abia după darea în exploatare a complexului, când se vor muta la casă nouă.

 

Eugeniu ȚURCAN, şef vânzări Eldorado Terra"Veniţi pe şantier, alegeţi apartamentul mult dorit, îl bronaţi cu o sumă minimală, aproximativ 10-15 la sută din costul lui şi data viitoare ne întoarcem după ce complexul va fi dat în exploatare, abia atunci începeţi să achitaţi ratele de credit, de la orice bancă comercială din Moldova, de la companii de construcţii, inclusiv şi prin intermediul programului „Prima Casă”.”

 

Cu programul „Prima Casă” visul a sute de familii va deveni realitate, de aceea mulţi nu ezită şi aplică zilnic la acest program.

 

Vladislav SOROTINSCHI, manager-vânzări ProImobil: "Este o oportunitate bună. Ratele creditului ipotecar „Prima Casă” vor putea fi achitate abia după darea în exploatare a complexului. Deci familiile tinere nu vor trebui să achite şi chiria, dar şi ratele pentru ipotecă până se va da complexul în exploatare.” 

 

Complexul Eldorado Terra Viaduct, va fi dat în exploatare în luna decembrie a acestui an.

 

http://eldoradoterra.md/ru

Nr. de contact: 022-50-70-70

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Financiar

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn