Compania NG Invest se bazeaza pe conceptul unor apartamente exclusiviste, cu un design diferit de celelalte, precum si pe calitatea deosebita a finisajelor, atat in interior, cat si in exterior.

Publicat:15.08.2018, 09:28

Dupa un astfel de concept, au fost create 5 complexe de lux Milanin Residence, construite peprincipiul: calitate, siguranta, confort.

NG Invest anunta PROMOTIE! Pîna pe data de 31 august ai posibilitatea sa cumperi orice apartament din complexul Milanin Residence (str. Alexandru cel Bun 47 sau str. Lev Tolstoi) la conditii speciale: Apartament în rate fara avans*! Afla mai toate detaliile la numarul de telefon: 076799978.

Milanin Residence întruneste proiectarea si executia unor construiri ireprosabile dupastandardele internationale. Zona în care este amplasat complexul imobiliar confera compromisul perfect între aproape de strada si linistea de care ai nevoie dupa o zi lunga de munca.

Cu o imensa experienta în domeniu, Compania NG Invest foloseste materiale de calitate superioara, solutii termice inovatoare, luând în maxima consideratie fiecare detaliu pentru confort si siguranta absoluta.

Ce obtii la procurarea unui apartamente în centru Milanin Residence?

- Amplasare ultra centrala;

- Planificare individuala si posibilitatea de a face modificari dupa achizitionare;

- Pereti din caramida cu izolare fonica;

- Izolare termica interioara si exterioara a peretilor;

- Pardoseala fara denivelari, suprafata din beton acoperita cu un strat de protectie;

- Rezistenta la cutremure;

- Geamuri PVC cu 6 camere;

- Ograda închisa;

- Teren de joaca pentru copii.

Complexele imobiliare sunt situate într-o zona linistita si verde, dispune de o curte de tip închis, precum si un parc pentru copii îngradit si separat, astfel garantând siguranta copiilor. În preajma sunt farmacii, scoala, spital, magazine, universitate, biserica , scoli de limbistraine. Darea în exploatare – trimestrul I 2019.

Întreg spatiul este dotat cu camere de supraveghere si paza, iar noaptea luminile se aprind automat. Scarile de la intrare si cele din hol, peretii si pardoseala sunt din marmura si granit. Imobilul va dispune de un ascensor silentios, produs în Spania.

În prezent, se construiesc cu succes 5 complexe Milanin Residence, situate pe strazile:

-Zamfir Arbore 10

-Colina Puskin 8A

-Alexei Sciusev 2

-Lev Tolstoi.

Pentru mai multe detalii, suna la 076799978, acceseaza pagina de facebook sau www.milanin.md.

Doreste-ti tot ce-i mai bun pentru tine si familia ta!

*Acest articol este un produs comercial.