Ai nevoie sa transferi bani prietenilor, colegilor sau rudelor, dar nu stii cum sa faci asta sigur, comod si rapid? FinComBank S.A. iti vine in ajutor: сu serviciul de la distanta " Transfer de la card la card (P2P)" vei putea efectua transferul banesc in doar cateva secunde, fara a te adresa la banca.

Publicat:20.09.2018, 09:36

Pâna nu demult de acest serviciu se bucurau doar detinatorii MasterCard Inc. Acum însa, FinComBank extinde acest serviciu si pentru detinatorii VISA!  

Transferul P2P este un serviciu modern, care functioneaza  ca o alternativa a transferurilor traditionale, efectuate la ghiseele bancilor. Acum fiecare poate efectua transferuri banesti printr-un singur click, în orice colt al lumii si la orice ora – simplu si rapid. 

Daca detii cardul VISA sau MasterCard Inc. a oricarei banci din Moldova, poti efectua transferul P2P direct de pe pagina web fincombank.com, accesând rubrica “Transfer online de la card la card”.  Pentru clientii bancii, acest serviciu  poate fi accesat prin internet-banking, pe pagina web fincompay.com.

Care sunt conditiile de utilizare a serviciului P2P?

Transferurile se realizeaza de la un card emis de orice banca din Republica Moldova spre un card valabil al oricarei alte banci din tara sau de peste hotare. Transferul are loc momentan si poate fi accesat 24/24, tot de ce ai nevoie este un dispozitiv cu conexiune la internet, fie calculator, telefon sau tableta. Poti efectua transfer în Lei moldovenesti, Dolari SUA sau Euro.

Care sunt avantajele acestui serviciu?

 - Transferi bani oriunde te-ai afla;

- Banii ajung pe cont în cîteva clipe;

- Serviciul e accesibil 24 de ore pe zi/7 zile pe saptamâna;

- Simplu si usor în utilizare: trebuie sa cunosti doar numarul cardului si numele, prenumele ale destinatarului transferului;

- Poti efectua transferuri între carduri VISA, MasterCard Inc. sau VISA si MasterCard Inc., dupa bunul plac, indiferent de banca care le-a emis.

Contul si cardul meu vor fi securizate în mediul online?

Transferul este securizat, deoarece se efectueaza cu utilizarea tehnologiei 3D-Secure. Pentru a confirma si a finaliza transferul P2P este necesar sa introduceti o parola unica pe care o primesti la fiecare tranzactie printr-un SMS, la email sau prin internet-bancking. 

Cu FinComBank S.A. este simplu si util. Beneficiaza de serviciu P2P accesând https://fincombank.com/ro/transfer-online-p2p/ sau prin internet-banking, pe pagina web fincompay.com. Descopera serviciile online si lasa-te în grija noastra, caci totul este creat pentru comoditatea ta!  

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati:

Теl.: (+373-22) 26-99-99

E-mail: fincom@fincombank.com, website: www.fincombank.cоm

Despre FinComBank:

FinComBank a fost înfiintata în anul 1993. Printre clientii FinComBank se numara persoane fizice, businessul micro, mic si mijlociu, care reprezinta toate sectoarele de baza ale economiei tarii.

Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondiala, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporatia pentru investitii straine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale si Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investitii si Servicii Rurale (RISP), precum si al Proiectului de Ameliorare a Competitivitatii, faza I si II (PACI, PACII).

*Acest articol este un produs comercial