Google+

Viorica Cosmetic si-a surprins clientii cu cele mai noi produse in cadrul celui mai asteptat eveniment al toamnei - Ziua Nationala a Vinului - VIDEO

Viorica Cosmetic si-a surprins clientii cu cele mai noi produse in cadrul celui mai asteptat eveniment al toamnei - Ziua Nationala a Vinului - VIDEO
Embed:

Din struguri se face nu doar vin bun, ci si o gama larga de produse de frumusete. Il demonstreaza cel mai mare producator de cosmetice din tara, Viorica Cosmetic. Compania nu a ratat ocazia de a-si surprinde clientii cu cele mai noi produse in cadrul celui mai asteptat eveniment al toamnei- Ziua Nationala a Vinului.

 

Ana-Maria LOPATENCO GROSSU, Brand Manager “Viorica Cosmetic”: "Noi vrem sa va prezentam seria noua viorica graps, care are la baza uleiuri din samburi de struguri si extract din frunze de vita de vie, care sunt 100% moldovenesti. Ingredientele au proprietati antioxidante foarte puternice si sunt foarte bogate in minerale, magneziu si calciu. La linia data s-a lucrat mai bine de 3 ani si au fost implicati peste 20 de specialisti. Produsele sunt testate si certificat europene. Avem pentru cilentii nostri gama ingrijire par, ten, corp."

 

Vizitatorii, dar si clientii fideli Viorica Cosmetic au testat noile produse pe baza de struguri si s-au covins ca acestea pot face cu usurinta concurenta oricaror marci internationale.

 

"-Mi-am luat un balsam chetratina..parul. Parul este mai stralucitor."

 

"Mi-am luat un set din struguri..grape."

 

"Sotia mea de cativa ani foloseste parfum Viorica."

 

"Este un produs autohton si apreciez asta si este la un pret accesibil."

 

"Acum mi-am luat o masca pt par."

 

In ultimii 4 ani, fabrica a fost modernizata. S-au investit 7 milioane de euro in utilaje moderne, dar si in noile tehnologii de producere. Totodata, au fost create noi serii de cosmetica, pastrand la baza ingredientele naturale. Produsele 天iorica Cosmetic・sunt apreciate si la nivel international.

 

Ana-Maria LOPATENCO GROSSU, Brand Manager “Viorica Cosmetic”: "Deja am inceput exportul in Romania." 

 

Noua serie de produse Viorica-Grapes o poti gasi in toate magazinele Viorica Cosmetic din tara.

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Financiar

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn