Google+

A protestat langa cadavrul sotului. O femeie din Rusia a recurs la acest gest pentru ca neavand suficienti bani pentru inmormantare nu i s-a permis sa sape groapa - VIDEO

A protestat langa cadavrul sotului. O femeie din Rusia a recurs la acest gest pentru ca neavand suficienti bani pentru inmormantare nu i s-a permis sa sape groapa - VIDEO
Embed:

A adus sicriul cu raposatul ei sot in fata Guvernului din regiunea Samara. O femeie din Rusia a recurs la acest gest pentru ca neavand suficienti bani pentru inmormantare nu i s-a permis sa sape groapa. Abia dupa protest, femeia a reusit sa duca sicriul la cimitir.


Femeia a mers aseara in fata guvernului regional din Samara pentru a protesta, langa sicriul in care se afla raposatul ei sot pentru ca nu a reusit sa-l inmormanteze.

 

Cadavrul barbatului s-a aflat la morga timp de doua saptamani, dupa ce a murit din cauza pneumoniei.

 

Femeia nu avea 50 de mii de ruble rusesti, echivalentul a peste 13 de mii de lei, bani solicitati de firma de servicii funerare. 

 

"El a murit pe 6 februarie. In tot acest timp am incercat sa gasesc bani, dar preturile sunt foarte mari. Un loc la cimitir costa de la 25.000 de ruble, iar cu accesoriile funerare se ajunge la 50.000. " 

 

Femeia s-a inteles insa in cele din urma, sa organizeze funeraliile cu 8 mii de ruble. Un oficial local a explicat ca cimitirul, unde a mers aceasta, este monopolizat si activeaza o singura firma de servicii funerare.

 

Angajatii acestei firme municipale au inceput sa sape groapa, insa la scurt timp au venit vreo 30 de barbati. Acestia i-au inconjurat si, din motive neclare, nu le-au permis sa sape.

 

"La cimitir nu ne-au permis sa sapam groapa. Calcau cu picioarele peste lopeti."

 

"Uitati-va ce se intampla. Oamenii s-au pus alaturi si nu permit sa sapam groapa. Ce sa facem in asa caz? "

 

La scurt timp cimitirul s-a inchis, atunci femeia nu a avut alta alegere decat sa protesteze in fata guvernului regional, pentru a cere dreptate.

 

Ea spune ca doar dupa aceasta manifestatie i s-a permis sa-si inmormanteze sotul.

 

Pe Instagram-ul Pro TV Chisinagăsiţi imaginile, dar si stirile momentului din Moldova, dar şi din lume!  

 

Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn