Un adolescent de 16 ani a fost retinut de politie, dupa ce ai-a ucis iubita insarcinata, suparat ca tanara, majoreta la liceul unde invatau amandoi, nu l-a anuntat de sarcina.

Publicat:11.12.2018, 09:59

Aron a înjunghiat-o în inima pe tânara de 17 ani, omorând-o atât pe ea, cât si pe bebelus înca nenascut. Trupul majoretei a fost gasit într-o punga de gunoi, aruncat în spatele unui restaurant, potrivit Fox News.

Baiatul le-ar fi spus anchetatorilor ca s-a înfuriat în momentul în care a aflat ca fata era însarcinata si a tinut ascuns acest lucru pâna când a stiut ca nu mai poate face o întrerupere de sarcina.

“Am actionat, i-am luat viata”, le-a marturisit Aaron procurorilor.

Baiatul a mai declarat ca a decis sa foloseasca un cutit pentru a avea o moarte rapida. A recunoscut ca a bagat trupul într-o punga de gunoi si l-a aruncat într-o ghena din spatele unui restaurant.

“Autopsia a confirmat faptul ca Breana a fost ucisa de ranile cauzate de loviturile de cutit, dar si ca a fost strangulata cu esarfa, înainte de-a fi ucisa. Tânara era însarcinata”, a declarat procurorul care se ocupa de caz.

Familia a fost cea care a anuntat disparitia adolescentei.

Baiatul va fi judecat ca un adult, desi este înca minor.