Google+

In accidentul din Ungaria, unde 9 romani si-au pierdut viata, sunt si doi soti, care au lasat in urma lor 7 copii - VIDEO

In accidentul din Ungaria, unde 9 romani si-au pierdut viata, sunt si doi soti, care au lasat in urma lor 7 copii - VIDEO
Embed:

Ancheta este in plina desfasurare in cazul accidentului infiorator petrecut in Ungaria, unde 9 romani si-au pierdut viata. Microbuzul nu avea licenta pentru transportul de persoane, spun anchetatorii, iar cursa nu era legala. O familie si-a pierdut doi fii si nora. Printre victime sunt si doi soti, care au lasat in urma lor 7 copii.

 

Momentele de dinaintea impactului au fost transmise de sofer in direct pe Facebook. Cei 8 romani se intorceau din Slovenia, unde munceau pe plantatiile de hamei. Veneau acasa la copiii lor si microbuzul tocmai parasise autostrada.La volan era Petru Zalar de 38 de ani - din Deaj, judetul Mures.

 

Preocupat cu transmisiunea live, soferul nu era suficient de atent la drum. Tinea telefonul in mana, privea in camera si le arata celor care il urmareau atmosfera relaxata din masina, dar si scene din trafic. Grija lui era - se pare sa raspunda mesajelor care ii curgeau pe ecran de la cei care il urmareau.

 

La 60 de kilometri de Budapesta, concentrat la ecran soferul a riscat o depasire si cateva secunde mai tarziu microbuzul s-a izbit frontal cu un camion plin cu nisip. Imagini tulburatoare au fost filmate de un sofer roman care circula in spatele camionului implicat in accident.

 

Microbuzul in care se aflau romanii era fabricat in 1996 si nu avea licenta de transport persoane. Cursa - sustin surse din ancheta - era una ilegala. Mai mult decat atat, certificatul de inmatriculare al autovehiculului fusese retinut de politistii din Murea acum doua luni din cauza unor defectiuni la sistemul de lumini. Barbatul care a provocat nenorocirea facea frecvent astfel de curse. Trupurile romanilor au fost duse la morga pentru autopsie. Costurile cu repatrierea lor vor fi suportate de Ministerul de Externe.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn