Google+

Angajata unui oficiu postal din Rusia a refuzat sa primeasca vizitatorii, desi ziua de munca nu se incheiase. Infuriata, femeia a scos un spray cu piper si le-a stropit in fata - VIDEO

Angajata unui oficiu postal din Rusia a refuzat sa primeasca vizitatorii, desi ziua de munca nu se incheiase. Infuriata, femeia a scos un spray cu piper si le-a stropit in fata - VIDEO
Embed:

Caz halucinant intr-un oficiu postal, in Rusia. O angajata a refuzat sa primeasca vizitatorii, desi ziua de munca nu se incheiase. Infuriata ca oamenii i-au facut observatie, femeia a scos un spray cu piper si le-a stropit in fata. Imaginile au ajuns pe internet, iar angajata a fost demisa.

 

“Ne-a stropit cu spray cu piper. Cine credeti ca suntem? Ne-ati numit gandaci. “

 

Imaginile au fost surprinse intr-un oficiu postal din Nijnii Novgorod. Potrivit jurnalistilor rusi, incidentul s-a produs dupa ce o angajata a refuzat sa-i primeasca pe oameni, asta desi pana la inchidere ramasesera inca 15 minute. Deranjata ca cei prezenti acolo i-au facut observatie, femeia a inceput sa stropeasca cu un spray cu piper, care s-a raspandit rapid in toata incaperea.  

 

“Haideti sa chemam ambulanta.“

 

Oamenii s-au plans la politie. In scurt timp, conducerea institutiei a reactionat, anuntand ca angajata a fost demisa. Jurnalistii straini mentioneaza ca asemenea incidente au loc frecvent, iar numeroasele filmulete, care ar demonstra acest lucru, au tot aparut pe retelele de socializare, in ultimul timp. 

 

“- Este seful-adjunct. - Pleaca de aici! “

 

 Un incident similar s-a produs la Moscova, intr-o sectie de eliberare a pasapoartelor. 

 

“- Dumneavoastra trebuie sa stiti unde se afla. - Spuneti-mi unde se afla.“


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn