Cel putin 11 persoane au fost ranite in urma unui atac armat la un bar din statul american California. Un individ a intrat in local, a aruncat grenade fumigene si a tras mai multe focuri de arma. Politistii au inconjurat cladirea, insa atacatorul a reusit sa fuga.

Publicat:08.11.2018, 08:49


Atacatorul a intrat in bar cu o pusca semiautomata, a aruncat grenade fumigene si a tras in jur de 30 de focuri la intamplare. Potrivit unui martor, inainte de a patrunde in cladire, atacatorul l-a impuscat in cap pe un agent de securitate.

“Au inceput sa se auda impuscaturi puternice. Au fost trei sau patru focuri. Eu m-am pus la pamant, am privit, gardienii erau morti.”

La locul atacului au fost trimise mai multe ambulante, echipaje de politie si pompieri. Potrivit informatiilor preliminare, ar fi intre 11 si 20 de raniti, dar deocamdata nu se stie daca exista morti. Suspectul ar fi un barbat din Orientul Mijlociu, care are in jur de 20 de ani, purta haine de culoare inchisa si barba. Autoritatile spun ca acesta se afla inca in libertate. 

Garo KUREDJIAN, SEFUL POLITIEI DIN TINUTUL VENTURA: “Nu va pot spune prea multe despre atacator in acest moment, dar il cautam. Nu putem confirma ca este in custodie.”

 La scurt timp, autoritatile au fost alertate cu privire la un alt incident armat, la un bar din aceeasi localitate. Nu exista, insa, informatii daca ar fi vreo legatura intre cele doua cazuri.