Google+

Atacatorul care a ucis 17 oameni, catre politisti: Aud demoni care imi spun sa ucid si sa distrug

Autorul atacului armat de la liceul din Parkland, soldat cu 17 morti in luna februarie, a declarat ca a auzit voci care ii cereau sa “arda”, sa “ucida”, sa “distruga”, potrivit procesului verbal al politiei dat publicitatii luni, relateaza AFP.“Omoară-mă, este simplu, ucide-mă!”, a spus tânărul, în timp ce inspectorul care îl interoga se dusese să-i aducă un pahar cu apă pe care acesta l-a refuzat, răspunzând: “Nu îl merit”, dezvăluie documentul.

 

Nikolas Cruz (19 ani) i-a spus apoi inspectorului John Curcio că auzea de ani de zile demoni care îi spuneau să “cumpere arme, să ucidă animale şi să distrugă totul”.

 

“Cine sunt demonii?”, l-a întrebat poliţistul.

 

“Vocile”, a răspuns Nikolas Cruz. “Partea întunecată”.

 

“Ce îţi spune vocea?”, a întrebat inspectorul.

 

“Să ard. Să ucid. Să distrug”, a răspuns tânărul.

 

Dat afară de la liceul Marjory Stoneman Douglas din Parkland, sud-estul Statelor Unite, din motive disciplinare, Nikolas Cruz, în vârstă de 19 ani, a intrat pe 14 februarie în instituţia şcolară înarmat cu o puşcă de asalt semiautomată AR-15 şi mai multe cartuşe, omorând 17 elevi şi profesori şi rănind alţi 15.

 

Nikolas Cruz, a cărui mama a murit în noiembrie 2017, a declarat că suferă de depresie provocată de singurătate şi a încercat de două ori să se sinucidă, o dată înghiţind o cantitate mare de ibuprofen cu două luni înainte de masacrul din Parkland.

 

În pofida antecedentelor sale psihiatrice, Nikolas Cruz a obţinut în mod legal o puşcă de asalt AR-15, pe care a folosit-o în timpul atacului.

 

“M-am gândit că e grozav”, a răspuns el când inspectorul l-a întrebat de ce a cumpărat arma.

 

Procesul verbal de 217 de pagini, dintre care numeroase pagini au fost cenzurate, a fost publicat luni după ce judecătorul responsabil de caz a aprobat o solicitare din partea mai multor mass-media locale, între care Miami Herald şi Sun Sentinel, acestea motivând că publicul are dreptul să cunoască acest document.

 

Procurorii intenţionează să ceară pedeapsa cu moartea împotriva lui Nikolas Cruz.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn