Google+

Au gasit arma crimei dupa 22 de ani: Aparitia care poate relansa una dintre cele mai faimoase anchete din America

Aparitia unui cutit ar putea relansa cazul O.J. Simpson, cea mai faimoasa ancheta din America ultimelor deceniii. Se pare ca un politist iesit la pensie l-a tinut suvenir aproape 20 de ani.

 

Fostul star al fotbalului american a fost judecat pentru dublu omor dupa ce sotia lui si un prieten de familie au fost gasiti injunghiati. Procesul s-a incheiat in 1995 cu un verdict controversat - achitarea lui O.J. Simpson. Sotia lui O.J. Simpson si un prieten de familie au fost injunghiati mortal in 13 iunie 1994, in fata resedintei cuplului din Rockingham, un cartier de lux din Los Angeles. Arma crimei n-a fost gasita, insa, niciodata. Si nici vreun vinovat. O.J. Simpson a fost achitat in urma unui verdict contestat de multi. Dar... "Luna trecuta, politia a fost instiintata de existenta unui obiect gasit de un cetatean la proprietatea din Rockingham, posibil in timpul demolarii acelei resedinte. Trebuie sa facem verificari. Nu stim daca ne-au fost prezentate in mod corect imprejurarile in care acest obiect a ajuns la politie. Dar pot sa confirm ca este vorba despre un cutit", a relatat politia din Los Angeles.

 

Cum a aparuta Ar fi fost gasit in 1998, probabil de un muncitor care lucra pe santier. Iar acesta l-ar fi predat unui fost politist.

 

"Pot sa va spun versiunea care a fost prezentata si politiei. Persoana care a primit acest cutit este un fost politist, pensionat in anii '90. Lucra atunci ca agent de supraveghere", a relatat politia din Los Angeles.

 

Si totusi...De ce un fost agent de politie a pastrat in tot acest timp o proba potential cruciala.

 

Purtatorul de cuvant al politiei din Los Angeles nu a spus nimic despre identitatea barbatului si nu a vorbit nici despre un motiv pentru tainuirea probelor.

 

"Cutitul va fi analizat in laboratorul nostru, de criminalisti, inclusiv pentru urme de sange si AND”, au explicat politistii.

 

Chiar daca a fost achitat in 1995, fostul fotbalist a ajuns dupa gratii in decembrie 2008. Atunci ar fi incercat sa-si "recupereze" cu forta suveniruri sportive dintr-un hotel din Las Vegas.  

 

 


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn