O tentativa de crima, urmata de sinucidere, a ingrozit o comunitate din Delta Dunarii. Un barbat si-a impuscat fosta iubita cu o arma de vanatoare adusa ilegal din Spania, apoi, convins ca femeia de 33 de ani a murit, si-a luat zilele.

Publicat:09.11.2018, 06:58

Ca prin minune, victima, care are un copil de 4 ani acasa, a supravietuit, iar medicii din Tulcea fac tot posibilul sa o salveze. Atentie, urmeaza detalii care va pot afecta emotional!


Un localnic a reusit sa filmeze imediat dupa ce s-au consumat scenele sângeroase. În imagini apar medicii care se lupta sa-i salveze viata femeii. Aceasta a reusit sa supravietuiasca, aproape miraculos, dupa atac.


Potrivit anchetatorilor, imediat dupa lasarea întunericului, barbatul de 41 de ani a mers în magazinul în care lucreza cea care i-a daruit un copil. A încarcat arma si a tras de la câtiva metri distanta. Apoi, convins ca a ucis-o pe femeie, a iesit din magazin si s-a sinucis. Focurile s-au auzit în toata localitatea.


Cumnatul agresorului: “Este cumnatul meu, durerea este prea mare, abia am zece minute de când am venit de la Tulcea, am auzit doar ca s-a întâmplat, o nenorocire si atât, nici nu stiam ca are arma.”


Imediat la locul faptei au ajuns ambulantele si politistii. Locul a fost împânzit si de criminalisti. Medicii au reusit sa o stabilizeze pe femeie si sa o transporte la spital.


Dr. Slah Kilo, Spitalul Judetean Tulcea: “Am fost solicitati de la 112, comuna Mahmudia, judetul Tulcea, doua persoane, sotul a împuscat-o pe sotia lui si el s-a împuscat pe urma, mort pe loc, ea cu plagi multiple craniofaciale.”


Anchetatorii au aflat ca individul a adus ilegal arma din Spania, tara în care a muncit în urma cu câtiva ani. Acum traia din activitati turistice neînregistrate: plimba pescari si vânatori în Delta Dunarii.


Comisar sef Daniel Calota IPJ Tulcea: “El nu e vânator, avem de facut multe cercetari. ”


Cei doi erau despartiti de câteva luni.


Localnic:“Din gelozie, nu stiu, erau despartiti.Din cauza geloziei, el era foarte agresiv si gelos.”


Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: “A fost parasit, abandonat si a actionat ca un drogat. Omul a intrat în sevraj si nu a mai gândit. În topul stresului sa zicem emotional pe primul loc este despartirea, divortul.”


Medicii au anuntat ca în cazul în care femeia va supravietui, va avea nevoie de zeci de operatii pentru a i se reconstrui chipul.