A fost o seara plina de emoţie şi energie in finala celei de-a opta editii a show-ului Vocea Romaniei. Telespectatorii si-au ales favoritul, iar anul acesta Vocea Romaniei este Bogdan Ioan.

Publicat:15.12.2018, 06:27



Asadar, pentru al doilea an la rând, marele trofeu a ajuns la un concurent din echipa lui Smiley. 

Bogdan Ioan - sau Michael Jackson de România, cum i se mai spune, a câstigat vineri seara simpatia publicului. Elevul lui Smiley a primit astfel râvnitul trofeu de la Vocea României.  În marea finala, Bogdan a cântat trei piese: Billie Jean – singur, I want to spend my lifetime loving you – împreuna cu Feli si În lipsa mea – împreuna cu Smiley.

“Emotia de la Vocea României e extraordinara, presiuena e mare. Ma bucur ca oamenii au crezut în mine. Chiar daca am câstigat trofeul, cred ca cel mai mare câstig este publicul si le multumesc ca m-au apreciat exact asa cum sunt eu”, a declarat el.

 Este pentru a doua oara consecutiv când Smiley câstiga alaturi de un concurent. “A fost o seara foarte emotionala pentru noi si ma bucur ca oamenii l-au votat pe Bogdan. Sper ca cel putin un moment din aceasta seara sa devina viral la fel ca auditia care l-a facut celebru.”, spune Smiley.

Pe locul doi s-a clasat concurenta îndrumata de Irina Rimes, tânara Dora Gaitanovici. “Ea este Dora de care o sa auziti cu siguranta. Pentru ca un om atât de bun si talentat în ceea ce face nu poate sa dispara”, o prezinta Irina.

Urmatorul loc pe podium a fost ocupat de concurenta din echipa lui Tudor Chirila.

Iar Madalina Coca, eleva Andrei, s-a clasat pe locul patru.