Google+

Bogdan Ioan este castigatorul sezonului 8 Vocea Romaniei. Prima lui reactie - VIDEO

Bogdan Ioan este castigatorul sezonului 8 Vocea Romaniei. Prima lui reactie - VIDEO
Embed:

A fost o seara plina de emoţie şi energie in finala celei de-a opta editii a show-ului Vocea Romaniei. Telespectatorii si-au ales favoritul, iar anul acesta Vocea Romaniei este Bogdan Ioan.Aşadar, pentru al doilea an la rând, marele trofeu a ajuns la un concurent din echipa lui Smiley. 

 

Bogdan Ioan - sau Michael Jackson de România, cum i se mai spune, a câştigat vineri seară simpatia publicului. Elevul lui Smiley a primit astfel râvnitul trofeu de la Vocea României.  În marea finală, Bogdan a cântat trei piese: Billie Jean – singur, I want to spend my lifetime loving you – împreună cu Feli şi În lipsa mea – împreună cu Smiley.

 

“Emoţia de la Vocea României e extraordinară, presiuena e mare. Mă bucur că oamenii au crezut în mine. Chiar dacă am câştigat trofeul, cred că cel mai mare câştig este publicul şi le mulţumesc că m-au apreciat exact aşa cum sunt eu”, a declarat el.

 

 Este pentru a doua oară consecutiv când Smiley câştiga alături de un concurent. “A fost o seară foarte emoţională pentru noi şi mă bucur că oamenii l-au votat pe Bogdan. Sper că cel puţin un moment din această seară să devină viral la fel că audiţia care l-a făcut celebru.”, spune Smiley.

 

Pe locul doi s-a clasat concurenta îndrumată de Irina Rimes, tânăra Dora Gaitanovici. “Ea este Dora de care o să auziţi cu siguranţă. Pentru că un om atât de bun şi talentat în ceea ce face nu poate să dispară”, o prezintă Irina.

 

Următorul loc pe podium a fost ocupat de concurenta din echipa lui Tudor Chirilă.

 

Iar Mădălina Coca, eleva Andrei, s-a clasat pe locul patru. 


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn