\r\n

UPDATE 19:20 Departamentul de Stat american a anuntat vineri ca sustine Guvernul spaniol în eforturile sale de a opri independenta Cataloniei, relateaza The Associated Press.

\r\n

”Catalonia este parte integranta a Spaniei, iar Statele Unite sustin masurile constitutionale ale Guvernului spaniol menite sa mentina Spania puternica si unita”, a declarat o purtatoare de cuvânt a diplomatiei americane, Heather Nauert.

\r\n

Presedintele american Donald Trump îndemna luna trecuta la mentinerea unitatii Spaniei, catalogând ”stupid” un vot de secesiune al guvernelor regionale. 

\r\n

UPDATE 19:00 Presedintele separatist catalan Carles Puigdemont si-a îndemnat sustinatorii separatisti sa ramâna pasnici înaintea ”reprimarii” pe care o asteapta din partea autoritatilor spaniole, dupa ce parlamentarii separatisti catalani au proclamat o republica catalana independenta, relateaza The Associated Press. 

\r\n

”În zilele care vin, sa ramânem credinciosi valorilor noastre pasnice si demnitatii. În mâinile noastre, în mâinile voastre se afla construirea republicii”, a declarat el în fata a sute de simpatizanti care au intrat în sediul Parlamentului catalan.

\r\n

Astazi (vineri), Parlamentul a facut pasul de mult dorit si pentru care s-a luptat atât de mult care a încununat mandatul urnelor”, a continuat Puigdemont, referindu-se la referendumul de autodeterminare interzis de la 1 octombrie.

\r\n

Multimea a intonat, atunci, imnul catalan “Els Segadors” si a scandat ”Liberate!”.

\r\n

Senatul spaniol a autorizat anterior Guvernul central sa plaseze sub tutela Catalonia si sa-i demita pe Puigdemont si pe membrii Guvernului acestuia.

\r\n\r\n

UPDATE 18:30 Procuratura Generala spaniola îi va acuza de ”rebeliune” pe cei care se fac vinovati de declararea independentei Cataloniei, a anuntat vineri un purtator de cuvânt al institutiei, relateaza The Associated Press.

\r\n\r\n

Procuratura încearca sa stabileasca daca aceste acuzatii se vor limita doar la Cabinetul catalan, în frunte cu presedintele Carles Puigdemont si vicepresedintele Oriol Junqueras, sau daca îi va viza si pe membrii conducerii Parlamentului catalan si deputati, a precizat purtatorul de cuvânt.

\r\n\r\n

El mai anuntat, sub protectia anonimatului, conform reglementarilor interne, ca acuzatii în acest sens ar putea sa fie formulate luni.

\r\n\r\n

În virtutea dreptului penal spaniol, rebeliunea se pedepseste cu pâna la 25 de ani de închisoare. Pedepsele sunt mai scurte în cazul în care actul de rebeliune respetiv nu conduce la violente.

\r\n\r\n

Pe de alta parte, Guvernul a anuntat ca membrii Cabinetului premierului Mariano Rajoy vor pune în aplicare ”imediat” în cadrul unei sedinte de urgenta - masurile aprobate de Senat în vederea plasarii Cataloniei sub tutela.

\r\n\r\n

Un purtator de cuvânt al Guvernului central a anuntat, sub protectia anonimatului, ca acest Cabinet va face apel, la Curtea Constitutionala, împotriva declaratiei de independenta adoptate anterior de Parlamentul catalan.

\r\n\r\n

Spania se confrunta cu cea mai mare amenintare la adresa unitatii sale, dupa ce deputatii catalani au proclamat independenta regiunii.

\r\n\r\n

UPDATE 17:20 Senatul spaniol a votat ca Madridul sa preia controlul direct al Cataloniei, adica suspendarea autonomiei, relateaza The Guardian

\r\n

Senatorii spanioli au aprobat fara vreo surpriza - cu 214 la 47 voturi si o abtinere - cererea Guvenului spaniol de a aplica prevederile articolului 155 al Constitutiei, care permite statului sa preia controlul asupra unei comunitati autonome ”daca nu-si respecta obligatiile impuse de Constitutie sau alte legi”,

\r\n\r\n

Majoritatea senatorilor i-au acordat astfel premierului spaniol Mariano Rajoy puterea sa aplice masuri fara precedent, inclusiv destituirea presedintelui separatist al Cataloniei Carles Puigdemont si cabinetului acestuia.

\r\n\r\n

Senatul spaniol îl autorizeaza totodata pe Rajoy sa plaseze sub tutela Parlamentul catalan.

\r\n\r\n

O sedinta a Consiliului de Ministri urmeaza sa aiba loc vineri seara.

\r\n\r\n

 Acest vot a avut loc imediat dupa ce Parlamentul catalan a declarat independenta regiunii si înfiintarea unui nou ”stat independent sub forma unei republici”, în urma unui vot boicotat de catre deputatii opozitiei.

\r\n\r\n

În rezolutie, Executivul catalan este îndemnat sa negocieze recunoasterea acestui stat în strainatate, în pofida faptului ca nicio tara nu si-a exprimat sustinerea fata de separatisti.

\r\n\r\n

Guvernul spaniol urmeaza sa decida cum si când va aplica aceste masuri.

\r\n\r\n

Madridul a subliniat ca este vorba despre niste masuri temporare vizând sa restaureze legalitatea în aceasta regiune din nord-estul Spaniei, un motor economic al regatului.

\r\n\r\n

UPDATE 17:00 Mii de persoane care s-au adunat în fata sediului Parlamentului catalan, în semn de sustinere fata de independenta, au izbuncit în urale si au dansat dupa ce Legislativul a adoptat rezolitia prin care spune ca vrea sa înfiinteze o Republica independenta catalana, relateaza The Associated Press.

\r\n\r\n

Multimea a urmarit votul si numararea voturilor live, pe ecrane uriase.

\r\n\r\n

Presedintele separatist al regiunii Carles Puigdemont si vicepresedintele Oriol Junqueras s-au felicitat, îmbratisat si au dat mâna dupa vot, în care 70 dintre cei 135 de parlamentari s-au exprimat în favoarea independentei, zece au votat împotriva, iar doi au dat voturi în alb.

\r\n\r\n

Marea majoritate a alesilor din opozitie a parasit hemiciclul, în semn de protest, înainte de vot.

\r\n\r\n

Puigdemont si Junqueras s-au aflat printre membrii Guvernului regional care si-au exprimat votul în aceasta sesiune. 

\r\n\r\n

 UPDATE 16:50 Premierul spaniol Mariano Rajoy face un apel la calm si da asigurari ca va fi restabilita legalitatea în Catalonia, într-o postare pe Twitter, imediat dupa declararea independentei Cataloniei.

\r\n

Membrii Parlamentului regional al Cataloniei au adoptat vineri - cu 70 de voturi la zece si doua abtineri - o motiune prin care înfiinteaza Republica catalana, relateaza The Associated Press. Opozitia a parasit hemiciclul, în semn de protest, înainte de vot. 

\r\n\r\n

 UPDATE 16:30 Parlamentul regional catalan a votat pentru independenta fata de Spania

\r\n


UPDATE 16:00 Catalonia este pregatita sa-si exercite dreptul la ”autodeterminare”, a declarat vineri, în Parlamentul catalan, un purtator de cuvânt al Partidului Candidatura Unitatii Nationale (CUP, extrema stânga, antisistem), Carles Riera, relateaza The Associated Press.

\r\n


”Astazi (vineri), suntem pregatiti sa facem un pas istoric. Astazi devenim o entitate politica cu dreptul la autodeterminare si îl exercitam”, a declarat Carles Riera.
Parlamentul catalan urmeaza sa se pronunte prin vot asupra declararii independentei fata de Spania în aceasta sesiune a Legislativului regional, în care separatistii detin majoritatea.

\r\n\r\n

O aleasa socialista în Parlamentul catalan i-a criticat dur pe separatisti, pe care-i acuza ca au încalcat legislatia nationala si regionala cu scopul de a declara independenta regiunii fata de regat si a promis sa actioneze ”în vederea revenirii la legalitate a institutiilor publice”.

\r\n\r\n

Eva Granados a anuntat ca alesii Partidului Socialist din Catalonia (PSC) nu vor fi prezenti la votarea rezolutiei în vederea înfiintarii unei republici.

\r\n\r\n

Partidele unuioniste conservatoare au anuntat, de asemenea, ca vor boicota acest vot. Granados i-a acuzat pe separatisti ca sunt ”necibzuiti” si i-a întrebat de ce vor sa construiasca o noua tara bazata pe un concept de democratie care este ”intolerant si sectar” si îi exclude pe cei care se opun independentei. Coalitia separatista aflata la putere si extrema stânga antisistem detin o majoritate în Parlamentul Cataloniei care le permite, teoretic, sa adopte o rezolitie care proclama independenta.

\r\n
\r\n

Crits d\'Independència dels alcaldes q esperen a l\'Auditori #parlament pic.twitter.com/0fEqAtBifp

\r\n— Núria Oriol (@Nurioriol) October 27, 2017
\r\n\r\n

Spania a promis sa opreasca orice încercare de secesiune.

\r\n

UPDATE 15:40 Un purtator de cuvânt al Ciudadanos, principala formatiune de opozitie în Parlamentul catalan, a rupt în bucati un exemplar al rezolutiei separatiste în vederea declararii independensei regiunii fata de Spania, relateaza The Associated Press.

\r\n\r\n

Carlos Carrizosa a rupt acest exeplar al proiectului de lege care propune declararea independentei în sesiunea de vineri, înaintea votului în Parlamentul catalan. ”Prin aceasta hârtie îi lasati pe catalanii care nu va urmeaza orfani de Guvern, iar de aceea Cetatenii nu va lasa sa ruinati Catalonia”, a declarat Carrizosa. 

\r\n
\r\n

DIRECTO https://t.co/1oy9Yek3nZ El vídeo viral de @carrizosacarlos rompiendo en el Parlament la resolución de independencia pic.twitter.com/ogWGl7AsrL

\r\n— EL PAÍS (@el_pais) October 27, 2017
\r\n\r\n

”Astazi (vineri) este o zi trista si dramatica în Catalonia. Astazi este ziua în care voi (secesionistii) dati o lovitura împotriva democratiei în Spania”, a subliniat el.

\r\n

UPDATE 15:20 Câteva sute de primari catalani scandau vineri ”Independenta” în sediul parlamentului regional catalan, relateaza The Associated Press.

\r\n

Acest gest de sustinere a secesiunii are loc cu câteva ore înainte ca Parlamentul catalan sa se exprime prin vot asupra unei motiuni în vederea desprinderii de Spania si înfiintarii unei republici independente.

\r\n

Primarii au strigat si si-au ridicat bastoanele de ceremonie din lemn care le reprezinta pozitia de conducatori ai municipalitatilor în aceasta regiune situata în nord-estul Spaniei. Ramon Moliner, primarul din Alip, în regiunea Pireneilor (nord), a declarat ca ziua de vineri este o zi istorica.

\r\n\r\n

”Începem un nou capitol, ca tara, o etapa foarte incerta în multe privinte, dar foarte incitanta”, a declart el. Spania s-a angajat sa opreasca orice încercare de secesiune.

\r\n
\r\n

Ruptura pare consumata între Catalonia si Spania, ale caror raporturi nu au încetat sa se tensioneze de la începutul anilor 2010. Chiar daca nu s-a soldat cu morti, aceasta criza politica a trecut la un nou nivel si îngrijoreaza restul Europei, care i urmareste îndeaproape, în pofida faptului ca Uniunea Europeana se fereste sa intervina.

\r\n\r\n

În fata amenintarilor proferate de sustinatorii independentei, masurile avute în vedere de Guvernul conservator al lui Mariano Rajoy sunt drastice: destituirea Executivului independentist al regiunii, plasarea sub tutela a politiei, Parlamentului si presei sale publice pe o perioada care ar putea sa durze sase luni, înainte de organizarea unor alegeri regionale în 2018. Pentru a apara aceste masuri, Rajoy participa la sesiunea cruciala de dezbateri în Senat, vineri.

\r\n\r\n

Partidul sau dispune de o majoritate confortabila în Camera superioara a Parlamentului, care urmeaza sa dea Guvernului autorizarea sa recurga la un articol al Constitutiei foarte delicat, niciodatp utilizat pâna în prezent, articolul 155. Acest articol permite statului sa preia controlul asupra unei ”comunitati autonome daca ea nu respecta obligatiile care îi sunt impuse de Constitutie sau alte legi”.

\r\n\r\n

În parlament, unionistii si partizanii secesiunii se întreceau în acuzatii si avertismente. Xavier Garcia Albiol, deputat catalan unionist: Daca va imaginati ca veti fi judecati de istorie, va înselati amarnic! Veti fi judecati de Curtea de Justitie. Lucrurile sunt limpezi: iresponsabilitatea elitelor pro-independenta provoaca în Catalonia cea mai grava criza sociala si economica a acestei generatii.

\r\n\r\n

Lluis Corominas, deputat catalan pro-independenta: Prin violenta, frica, amenintari si metode politienesti, statul spaniol încearca sa abroge dreptul catalanilor de a-si decide viitorul. Vrea sa impuna Constitutia si unitatea Spaniei prin sânge si teama!

\r\n\r\n

Ines Arrimadas, liderul Partidului cetatenilor, unionist: Nici macar în Procesul lui Kafka nu a fost atât de kafkian precum conduita domnului Puigdemont. Este kafkian si absolut ridicol. Ne-am saturat , domnule presedinte. Cât mai poate rabda poporul catalan acest circ?

\r\n\r\n

Marcel Mauri, liderul platformei Omnium, separatist: Guvernul catalan a facut o ultima tentativa de a dialoga cu Madridul pentru a pune capat acestei absurditati care este activarea Articolului 155 al Constitutiei. Fara succes. Se impune concluzia ca vineri parlamentul catalan va aplica mandatul primit în urma referendumului din 1 octombrie.

\r\n

”REPUBLICA NE ASTEAPTÄ‚”

\r\n

Guvernul a dat asigurari ca vrea sa foloseasca aceasta procedura timp de doar sase luni, cu scopul de a ”rstaura ordinea constitutionala” si chiar ”concordia”, în contextul în care au pareri împartite în problema independentei.

\r\n

Este vorba despre ”apararea relansarii economice, a locurilor de munca, a linistii familiilor, care se afla în pericol din cauza deciziilor capricioase, unilaterale si ilegale ale Guvernului” catalan, a dat asigurari joi vicepresedinta Guvernului central Soraya Saenz de Santamaria.

\r\n

Însa aceste masuri risca sa antreneze o rezistenta puternica - care se doresre pasnica- în Catalonia, o regiune foarte atasata acestei autonomii recuperate dupa sfârsitul dictaturii franchiste (1939-1975).

\r\n

Marile asociasii care sustin independenta, ANC si Omnium Cultural, ai caror lideri au fost plasati în detentie, la mijlocul lui octombrie, din cauza unei ”razvratiri”, au lansat îndemnuri la manifestatii în fasa Parlamentului catalan înca de vineri dimineata, cu sloganul ”republica ne asteapta, va trebui sa o apararm”.

\r\n

Punerea sub tutela a regiunii ar putea sa contribuie la o alimentare a resentimentelor fata de Partidul Popular (PP, conservatir) al lui Rajoy, care a obtinut deja de la Curtea Constitutionala sa anuleze partial statutul autonomiei Cataloniei. Multi considera ca acest lucru ar putea sa contribuie la o consolidare a sentimentelor separatiste.

\r\n

Presedintele catalan, separatistul Carles Puigdemont a avertizat deja ca aceste masuri ascund, de fapt, ”intentia razbunatoare” a statului fata de regiunea nesupusa.

\r\n

El a renuntat joi, in extremis, sa convoace alegeri anticipate în regiunea sa, afectând puternic sperantele celor care voiau ca acest lucru sa deschida un spatiu de dialog si detensionare.

\r\n

În cadrul unei medieri între Barcelona si Madrid - implicându-l pe presedintele Guvernului basc Inigo Urkullu -, se avea în vedere ca Rajoy sa accepte sa nu aplice articolul 155 în cazul în care Puigdemont convoca aceste alegeri.

\r\n

ARTICOLUL 155, ”O AGRESIUNE”

\r\n

Dupa o zi de tergiversari si zvonuri false, Puigdemont a anuntat ca renunta sa convoace aceste alegeri, pentru ca nu a obtinut aceasta garantie de la Madrid. El a lasat Parlamentului catalan grija sa stabileasca, vineri, consecintele aplicarii articolului 155 ”împotriva Cataloniei”.

\r\n

Partidele separatiste - de la extrema dreapta la centru-dreapta - sunt majoritare, din sepembrie 2015, cu 72 din cele 136 de mandate în Parlamentul catalan. Ele desfasoara un proces, prezentat ca ireversibil, în vederea conducerii regiunii la independenta, spre marea nemultumire a unei parti a catalanilor, care vor saramâna spanioli.

\r\n

Vineri ”vom propune ca raspunsul la agresiunea încarnata de articolul 155 sa fie continuarea mandatului poporului Cataloniei, asa cum decurge el din referendumul” de la 1 octombrie, a anuntat deputatul catalan independentist Lluis Corominas.

\r\n

Cu 90% de ”da” si o prezenta la urne de 43% - cifre care nu pot fi verificate -, rezultatele referendumului de autodeterminare interzis - si patat de violente ale politiei - sunt prezentate ca ”un mandat” în vederea declararii independentei.

\r\n

Ramâne de vazut daca tabara care sustine independenta va ramâne la fel de unita la vot, vineri, proclamatia sa a ”Republicii catalane”. Demisia, joi, a ministerului însarcinat cu întreprinderile în Executivul catalan, Santi Vila, dupa ce a constatat ca efortuile sale în vederea ”dialogului” au esuat, arata ca jocurile nu s-au facut.

\r\n

Regiunea, care contribuie cu 19% la PIB-ul spaniol, se confrunta cu un îngrijorator exod de întreprinderi - 1.600 si-au mutat sediile sociale în alta parte de la începutul lui octombrie.

\r\n

Prelungirea crizei ar putea sa aiba consecinte economice foarte negative pentru regiune si tara - a patra economie în zona euro.

\r\n
',cover_thumb:'4655241.jpg',article_source:'PRO TV',article_source_url:'http://www.protv.md',url_identifier:'catalonia-si-a-declarat-independenta-fata-de-spania-video',created_at:1509111660,published_at:1509111709,updated_at:1509131550,old:1,category_id:33,site_id:1,type:null,published:null,promoted:null,views:1430,status:'published',programed_at:null,order_protv:2461254,order_perfecte:null,order_sg:null,order_ip:null,order_osp:null,order_gsd:null,order_isanatate:null,key:null,event:null,views_video:0,old_id:2054191,procesed:1,'static':null,sources:null,live:null,box_id:null,url_identifier_extern:null,video_cover_imported:null,site:{site_id:1,name:'Pro TV',permaname:'proTv',link_desktop:'https://protv.md',link_mobi:null,logo:'2023/09/18/Logositeprotv-1601057615stycldm-1631566502xk3o1ql-1663572145lt2p8sq-16950602968hicpc7.png',home_fixed_positions:null,old_id:null,ad_standard:null,ad_intext:null,ad_billboard:null,order_column:'order_protv'},category:{category_id:33,name:'Internațional',parent_category_id:null,link:'international',position:0,published:'Y',site_id:1,is_mobi:'Y',is_desktop:'Y',order_mobi:11,order_desktop:16,color:'',old_id:null,ad_billboard:null,ad_intext:null,ad_standard:null},article_tags:[]},title:'Premierul Rajoy a dizolvat Parlamentul catalan, alegeri anticipate regionale pe 21 decembrie. FILMUL evenimentelor din Spania - VIDEO',meta_title:'Premierul Rajoy a dizolvat Parlamentul catalan, alegeri anticipate regionale pe 21 decembrie. FILMUL evenimentelor din Spania - VIDEO',meta_description:'Premierul Rajoy a dizolvat Parlamentul catalan, alegeri anticipate regionale pe 21 decembrie. FILMUL evenimentelor din Spania - VIDEO',meta_image:'https://assets.protv.md/articles/files/thumbs/700x/4655241.jpg',meta_section:'Internațional',adds:[{adocean_id:20,divid:'adoceanprotvmdnkolbnqjcx',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:29,divid:'adoceanprotvmdwblgemnpzo',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:30,divid:'adoceanprotvmdloghmllivd',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:31,divid:'adoceanprotvmdqjfkiwkups',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:32,divid:'adoceanprotvmdraitcvornj',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:38,divid:'adoceanprotvmduahlfssoiy',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:39,divid:'adoceanprotvmdtjesktorzh',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:40,divid:'adoceanprotvmdqnkrhnlmoo',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:42,divid:'adoceanprotvmdoferfjjosa',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:43,divid:'adoceanprotvmdwolnkpkjtg',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:44,divid:'adoceanprotvmdvhjeqqgmgp',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:45,divid:'adoceanprotvmdzgcsdijhtn',key:'nm9WRuahQiBM0zAM_9oywuNcEp3qLr4IQbE9MgKk9TD.x7',related:'4',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:46,divid:'adoceanprotvmdtooqnlsmgx',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:47,divid:'adoceanprotvmdtfrfbwjkdv',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'1170x250',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:48,divid:'adoceanprotvmdyonnpifnuy',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:51,divid:null,key:'gvSg7Hprlx8W.oyaWjYLX8KaPytPde8mfjY3BKqa6E3.g7',related:null,type:'postroll',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:52,divid:null,key:'RBIL1L1mSNBydef85NdH2U1cgl9m7B5FZXrgyuDkdEr.77',related:null,type:'preroll',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:53,divid:null,key:'JKua7A0Jo3QNuD1Hh86x7KWyXcHtkMcx_RQYBH_oL8L.I7',related:null,type:'preroll',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:55,divid:null,key:'eF0ASf60NvY12iHgCbEp1VqfE2c7nfJa4vkWfvT9iG..H7',related:null,type:'postroll',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:71,divid:'adoceanprotvmdrgiqlxpozj',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:72,divid:'adoceanprotvmdrdjhclnilb',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:75,divid:'adoceanprotvmdligncsdikd',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:76,divid:'adoceanprotvmdqpfhbjmrxs',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:77,divid:'adoceanprotvmdnannewfgrr',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:78,divid:'adoceanprotvmdlfhejvqrfr',key:'klOWLccDkiNla.C_jkrSbX2Rj9EGmw8a7pBBigp3sFj.j7',related:'782',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:79,divid:'adoceanprotvmdkbeeitpkmm',key:'hgWbaMM_SA6.5EOKEesnHFO.EIoq.kMZ8SDALhHPe3z.R7',related:'20',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:80,divid:'adoceanprotvmdxblklqjplh',key:'9aZKmfCE8yd0R1zZIE9bKGhnsC_YtIOCiCtDHjDfaYr.87',related:'30',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:81,divid:'adoceanprotvmdsenojqljjy',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:82,divid:'adoceanprotvmdmgllqkpsoo',key:'bEXmEpCD0h6QS0BeYeFyHLs6TJ0zxh.M.P_Mt5_gbFH.Q7',related:'7',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:84,divid:'adoceanprotvmdwhjihvslsi',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:85,divid:'adoceanprotvmdqjhfopgfsc',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:86,divid:'adoceanprotvmdtiqoksmqcd',key:'FSM1hbAP3cY.PXBU_l3GkUvf7rDev5uWyCiIQyRUa1H.G7',related:'772',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:88,divid:'adoceanprotvmdklfsekkoxs',key:'ConweDSj19Leb3eqwsXl6It8wlyTrp4TUDmgqoIBNfj.X7',related:'782',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:89,divid:'adoceanprotvmdxlmiixdtwn',key:'fIXlA1AfLTq1ajAXp_OQqwMzP7W6Ce9CTt8nQpT.dmf.x7',related:'20',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:90,divid:'adoceanprotvmdumdplunhqm',key:'GOBbAx4P_Ef2lu3RxGUa2dHi4QFP88eBHh1dJinE2Pf.Y7',related:'30',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:102,divid:'adoceanprotvmdlmjjmpipgp',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:103,divid:'adoceanprotvmdvnhgdkmivj',key:'bEXmEpCD0h6QS0BeYeFyHLs6TJ0zxh.M.P_Mt5_gbFH.Q7',related:'7',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:104,divid:'adoceanprotvmdsoomgxfnue',key:'nm9WRuahQiBM0zAM_9oywuNcEp3qLr4IQbE9MgKk9TD.x7',related:'4',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:105,divid:'adoceanprotvmdppftjuprez',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:106,divid:'adoceanprotvmdmanjnrjguy',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:107,divid:'adoceanprotvmdzaeqqodlet',key:'FSM1hbAP3cY.PXBU_l3GkUvf7rDev5uWyCiIQyRUa1H.G7',related:'772',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:109,divid:'adoceanprotvmdtccnhjhuuj',key:'ConweDSj19Leb3eqwsXl6It8wlyTrp4TUDmgqoIBNfj.X7',related:'782',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:110,divid:'adoceanprotvmdqdjtkwqisi',key:'fIXlA1AfLTq1ajAXp_OQqwMzP7W6Ce9CTt8nQpT.dmf.x7',related:'20',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:111,divid:'adoceanprotvmdneqjotknnd',key:'GOBbAx4P_Ef2lu3RxGUa2dHi4QFP88eBHh1dJinE2Pf.Y7',related:'30',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:112,divid:'adoceanprotvmdzkfonvnoez',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:113,divid:'adoceanprotvmdtmdleqrhet',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:114,divid:'adoceanprotvmdqnkrhnlmoo',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:115,divid:'adoceanprotvmdxppecviknd',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:116,divid:'adoceanprotvmdkpiooxofsi',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:117,divid:'adoceanprotvmduahlfssoiy',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:118,divid:'adoceanprotvmduahlfssoiy',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'782',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:119,divid:'adoceanprotvmdocfimmgiis',key:'hgWbaMM_SA6.5EOKEesnHFO.EIoq.kMZ8SDALhHPe3z.R7',related:'20',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:120,divid:'adoceanprotvmdldmopjqmhn',key:'9aZKmfCE8yd0R1zZIE9bKGhnsC_YtIOCiCtDHjDfaYr.87',related:'30',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:121,divid:'adoceanprotvmdyddfdxjrci',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:122,divid:'adoceanprotvmdsfrrjrnkvc',key:'bEXmEpCD0h6QS0BeYeFyHLs6TJ0zxh.M.P_Mt5_gbFH.Q7',related:'7',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:123,divid:'adoceanprotvmdpgiinohpbx',key:'nm9WRuahQiBM0zAM_9oywuNcEp3qLr4IQbE9MgKk9TD.x7',related:'4',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:124,divid:'adoceanprotvmdwinlhwenpm',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:125,divid:'adoceanprotvmdzhgfejliqr',key:'FSM1hbAP3cY.PXBU_l3GkUvf7rDev5uWyCiIQyRUa1H.G7',related:'772',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:126,divid:'adoceanprotvmdtjesktorzh',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:127,divid:'adoceanprotvmdqklioqigeg',key:'ConweDSj19Leb3eqwsXl6It8wlyTrp4TUDmgqoIBNfj.X7',related:'782',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:128,divid:'adoceanprotvmdnlcpboskzb',key:'fIXlA1AfLTq1ajAXp_OQqwMzP7W6Ce9CTt8nQpT.dmf.x7',related:'20',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:129,divid:'adoceanprotvmdkmjfflmpuw',key:'GOBbAx4P_Ef2lu3RxGUa2dHi4QFP88eBHh1dJinE2Pf.Y7',related:'30',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:130,divid:'adoceanprotvmdkmjfflmpuw',key:'GOBbAx4P_Ef2lu3RxGUa2dHi4QFP88eBHh1dJinE2Pf.Y7',related:'30',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:131,divid:'adoceanprotvmdljkqctfjwh',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:132,divid:'adoceanprotvmdvkinjnjsqx',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:133,divid:'adoceanprotvmdslptmkdhkw',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:135,divid:'adoceanprotvmdznehhsquzh',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:136,divid:'adoceanprotvmdmnnqdvgqpm',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:137,divid:'adoceanprotvmdwolnkpkjtg',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:138,divid:'adoceanprotvmdwolnkpkjtg',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'782',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:139,divid:'adoceanprotvmdqakkbkosuw',key:'hgWbaMM_SA6.5EOKEesnHFO.EIoq.kMZ8SDALhHPe3z.R7',related:'20',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:140,divid:'adoceanprotvmdnbrqexhhdv',key:'9aZKmfCE8yd0R1zZIE9bKGhnsC_YtIOCiCtDHjDfaYr.87',related:'30',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:141,divid:'adoceanprotvmdkcihiurlyq',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:142,divid:'adoceanprotvmdudgepoffnk',key:'bEXmEpCD0h6QS0BeYeFyHLs6TJ0zxh.M.P_Mt5_gbFH.Q7',related:'7',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:143,divid:'adoceanprotvmdrenkcmpjxf',key:'nm9WRuahQiBM0zAM_9oywuNcEp3qLr4IQbE9MgKk9TD.x7',related:'4',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:145,divid:'adoceanprotvmdygcomtmhlu',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:146,divid:'adoceanprotvmdlglhjwssrv',key:'FSM1hbAP3cY.PXBU_l3GkUvf7rDev5uWyCiIQyRUa1H.G7',related:'772',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:147,divid:'adoceanprotvmdvhjeqqgmgp',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:148,divid:'adoceanprotvmdsiqkdoqqqk',key:'ConweDSj19Leb3eqwsXl6It8wlyTrp4TUDmgqoIBNfj.X7',related:'782',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:149,divid:'adoceanprotvmdpjhrglkfvj',key:'fIXlA1AfLTq1ajAXp_OQqwMzP7W6Ce9CTt8nQpT.dmf.x7',related:'20',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:150,divid:'adoceanprotvmdmkohkiekqe',key:'GOBbAx4P_Ef2lu3RxGUa2dHi4QFP88eBHh1dJinE2Pf.Y7',related:'30',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:151,divid:'adoceanprotvmdtlnmovdgoj',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:152,divid:'adoceanprotvmdnnljfqhpez',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:153,divid:'adoceanprotvmdkocqinrtou',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:155,divid:'adoceanprotvmdupqmpxenho',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:156,divid:'adoceanprotvmdxojgmkliit',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:157,divid:'adoceanprotvmdraitcvornj',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:158,divid:'adoceanprotvmdobpjgsigsi',key:'klOWLccDkiNla.C_jkrSbX2Rj9EGmw8a7pBBigp3sFj.j7',related:'782',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:159,divid:'adoceanprotvmdlcgqjpskcd',key:'hgWbaMM_SA6.5EOKEesnHFO.EIoq.kMZ8SDALhHPe3z.R7',related:'20',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:160,divid:'adoceanprotvmdycngnmmpmy',key:'9aZKmfCE8yd0R1zZIE9bKGhnsC_YtIOCiCtDHjDfaYr.87',related:'30',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:161,divid:'adoceanprotvmdvdenqjguht',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:163,divid:'adoceanprotvmdpfckhujnwn',key:'bEXmEpCD0h6QS0BeYeFyHLs6TJ0zxh.M.P_Mt5_gbFH.Q7',related:'7',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:164,divid:'adoceanprotvmdmgjqkrdsgi',key:'nm9WRuahQiBM0zAM_9oywuNcEp3qLr4IQbE9MgKk9TD.x7',related:'4',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:165,divid:'adoceanprotvmdmgjqkrdsgi',key:'nm9WRuahQiBM0zAM_9oywuNcEp3qLr4IQbE9MgKk9TD.x7',related:'4',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:167,divid:'adoceanprotvmdtiotejrpux',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:168,divid:'adoceanprotvmdwhhnbmhlvc',key:'FSM1hbAP3cY.PXBU_l3GkUvf7rDev5uWyCiIQyRUa1H.G7',related:'772',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:169,divid:'adoceanprotvmdwhhnbmhlvc',key:'FSM1hbAP3cY.PXBU_l3GkUvf7rDev5uWyCiIQyRUa1H.G7',related:'772',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:171,divid:'adoceanprotvmdqjfkiwkups',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:172,divid:'adoceanprotvmdnkmqltejjr',key:'ConweDSj19Leb3eqwsXl6It8wlyTrp4TUDmgqoIBNfj.X7',related:'782',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:173,divid:'adoceanprotvmdkldhpqonem',key:'fIXlA1AfLTq1ajAXp_OQqwMzP7W6Ce9CTt8nQpT.dmf.x7',related:'20',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:174,divid:'adoceanprotvmdxlkncoisoh',key:'GOBbAx4P_Ef2lu3RxGUa2dHi4QFP88eBHh1dJinE2Pf.Y7',related:'30',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:175,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'792',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:176,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'41',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:177,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'812',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:178,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'52',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:179,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1494',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:180,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1494',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:181,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'52',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:182,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'812',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:183,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'41',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:186,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'792',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:192,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'792',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:193,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'41',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:194,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'812',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:195,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'52',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:196,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1494',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:197,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'792',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:198,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'41',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:199,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'812',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:200,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'52',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:201,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1494',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:202,divid:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',key:'adoceanprotvmdveklgudgwh',related:'792',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:203,divid:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',key:'adoceanprotvmdveklgudgwh',related:'41',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:204,divid:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',key:'adoceanprotvmdveklgudgwh',related:'812',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:205,divid:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',key:'adoceanprotvmdveklgudgwh',related:'52',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:206,divid:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',key:'adoceanprotvmdveklgudgwh',related:'1494',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:207,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'792',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:208,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'41',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:209,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'41',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:210,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'812',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:211,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'52',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:212,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1494',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:213,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'792',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:214,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'41',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:215,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'812',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:216,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'52',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:217,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1494',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:218,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'792',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:219,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'41',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:220,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'812',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:221,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'52',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:222,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1494',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:223,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'792',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:224,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'41',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:225,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'812',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:226,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'52',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:227,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1494',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:228,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1492',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:229,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1493',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:230,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1492',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:231,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1493',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:234,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1492',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:235,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1493',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:236,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1492',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:237,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1493',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:238,divid:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',key:'adoceanprotvmdveklgudgwh',related:'1492',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:239,divid:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',key:'adoceanprotvmdveklgudgwh',related:'1493',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:240,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1492',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:241,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1493',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:242,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1492',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:243,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1493',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:244,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1492',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:245,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1493',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:246,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1492',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:247,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1493',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:661,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1527',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:662,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1527',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:663,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1527',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:664,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1527',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:665,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1527',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:666,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1527',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:667,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1527',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:668,divid:'adoceanprotvmdveklgudgwh',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1527',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:669,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1527',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:692,divid:'adoceanprotvmdqffslsdfwa',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:693,divid:'adoceanprotvmdngmippnjgv',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:694,divid:'adoceanprotvmdkhdpcnhomq',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:695,divid:'adoceanprotvmdxhkfgkrsll',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:697,divid:'adoceanprotvmdokpiqroqza',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:698,divid:'adoceanprotvmdylnfhmsjou',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:699,divid:'adoceanprotvmdllgpdpifpz',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:700,divid:'adoceanprotvmdvmemkjmojp',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:701,divid:'adoceanprotvmdrjismuempf',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:703,divid:'adoceanprotvmdkjglemdnjw',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:704,divid:'adoceanprotvmdxjnrhjnrxr',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:705,divid:'adoceanprotvmdukeilwggcq',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:706,divid:'adoceanprotvmdrllootqkbl',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:707,divid:'adoceanprotvmdomcfcrkpsg',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:708,divid:'adoceanprotvmdlnjlfoeucb',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:709,divid:'adoceanprotvmdtclmhnefoz',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:710,divid:'adoceanprotvmdqdctkkojyu',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:711,divid:'adoceanprotvmdnejjoxhoip',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:712,divid:'adoceanprotvmdkfqpbvrssk',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:713,divid:'adoceanprotvmdxfhgfslhxj',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:714,divid:'adoceanprotvmdugomipfmhe',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:715,divid:'adoceanprotvmdrhftlmpqrz',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:716,divid:'adoceanprotvmdmemeqmiras',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'1170x250_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:719,divid:'adoceanprotvmdzedldksfur',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:731,divid:'adoceanprotvmdvfknpspkwt',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:732,divid:'adoceanprotvmdsgrtcqjpro',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:733,divid:'adoceanprotvmdphikgnduxj',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:734,divid:'adoceanprotvmdmipqjknigi',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:735,divid:'adoceanprotvmdzighnxgnqd',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:736,divid:'adoceanprotvmdwjnnquqrpy',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:737,divid:'adoceanprotvmdvedlgirgrt',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:738,divid:'adoceanprotvmdsfkrjvklqo',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:739,divid:'adoceanprotvmdpgrhnseqlj',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:740,divid:'adoceanprotvmdmhioqpouve',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:741,divid:'adoceanprotvmdzhpeenijad',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:742,divid:'adoceanprotvmdwiglhksnky',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:743,divid:'adoceanprotvmdtjnrkxlsjt',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:745,divid:'adoceanprotvmdkajqhwkkzu',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:746,divid:'adoceanprotvmdxaqgltepjp',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:747,divid:'adoceanprotvmdubhnoqottk',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:748,divid:'adoceanprotvmdrcotboiiyj',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:749,divid:'adoceanprotvmdodfkflsmte',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:750,divid:'adoceanprotvmdlemqiimrdz',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:751,divid:'adoceanprotvmdkprnolmgnu',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:752,divid:'adoceanprotvmdxpiecjgltp',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:753,divid:'adoceanprotvmduaqkfwppsk',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:754,divid:'adoceanprotvmdrbhritjunf',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:755,divid:'adoceanprotvmdocohmqdjse',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:756,divid:'adoceanprotvmdldfopnnncz',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:757,divid:'adoceanprotvmdydmedlhsxu',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:759,divid:'adoceanprotvmdzoejqqmjux',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:760,divid:'adoceanprotvmdwplpdogops',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:761,divid:'adoceanprotvmdtadghlqsvn',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:762,divid:'adoceanprotvmdqbkmkikhpm',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:763,divid:'adoceanprotvmdncrsnvdmoh',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:764,divid:'adoceanprotvmdkdijbtnquc',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:765,divid:'adoceanprotvmdznnghwnftx',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:766,divid:'adoceanprotvmdwoenkthkos',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:767,divid:'adoceanprotvmdtpltnqronn',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:768,divid:'adoceanprotvmdqadkboltpi',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:769,divid:'adoceanprotvmdnbkqelfijh',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:770,divid:'adoceanprotvmdkcrgiipmtc',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:771,divid:'adoceanprotvmdxcinlvirsx',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:773,divid:'adoceanprotvmduegginrjyw',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:774,divid:'adoceanprotvmdrfnmlkloir',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:775,divid:'adoceanprotvmdogetoxetsm',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:776,divid:'adoceanprotvmdlhljcvohxl',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:777,divid:'adoceanprotvmdyhcqfsimhg',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:778,divid:'adoceanprotvmdvijgjpsqrb',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:779,divid:'adoceanprotvmdudptossfbw',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:780,divid:'adoceanprotvmdregkcqmksr',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:781,divid:'adoceanprotvmdofnqfngpcm',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:782,divid:'adoceanprotvmdlgehjkqtxh',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:783,divid:'adoceanprotvmdyglnmxjivg',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:784,divid:'adoceanprotvmdvhcequdnbb',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:785,divid:'adoceanprotvmdsijkdsnrlw',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:787,divid:'adoceanprotvmdpkhtpjgkgv',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:788,divid:'adoceanprotvmdmlojdxpoqq',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:789,divid:'adoceanprotvmdzlfqgujtal',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:790,divid:'adoceanprotvmdwmmgkrdifk',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:791,divid:'adoceanprotvmdtndnnonmpf',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:792,divid:'adoceanprotvmdqoktqlhrza',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:793,divid:'adoceanprotvmdpjqqgphgfv',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:794,divid:'adoceanprotvmdmkhhkmrkaq',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:795,divid:'adoceanprotvmdzkonnjlpzl',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:796,divid:'adoceanprotvmdwlfebxeufg',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:797,divid:'adoceanprotvmdtmmkeuoiof',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:798,divid:'adoceanprotvmdnokhlosrtv',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:799,divid:'adoceanprotvmdmbkmnwiibo',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:800,divid:'adoceanprotvmdzbrsqtsmpj',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:801,divid:'adoceanprotvmdwcijermrge',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:802,divid:'adoceanprotvmdtdpphoggad',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:803,divid:'adoceanprotvmdqeggllqkvy',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:805,divid:'adoceanprotvmdokhpivjkjc',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:806,divid:'adoceanprotvmdllofmsdpex',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:807,divid:'adoceanprotvmdylfmppntds',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:808,divid:'adoceanprotvmdvmmscnhiir',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:809,divid:'adoceanprotvmdsndjgkrmdm',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:810,divid:'adoceanprotvmdpokpjxkrch',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:811,divid:'adoceanprotvmdmprfnueghg',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:812,divid:'adoceanprotvmdsmmgnpsirm',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:813,divid:'adoceanprotvmdpndnqmmnmh',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:814,divid:'adoceanprotvmdmoktdkgshc',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:815,divid:'adoceanprotvmdzorjhxpgfb',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:816,divid:'adoceanprotvmdwpiqkujlaw',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:817,divid:'adoceanprotvmdtaqgordqgr',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:818,divid:'adoceanprotvmdqbhnbpnubm',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:819,divid:'adoceanprotvmdufkjiodlva',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:820,divid:'adoceanprotvmdrgrpllnpuv',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:821,divid:'adoceanprotvmdohigpihuaq',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:822,divid:'adoceanprotvmdlipmcwqijp',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:823,divid:'adoceanprotvmdyigtftkntk',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:824,divid:'adoceanprotvmdvjnjjqesof',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:825,divid:'adoceanprotvmdskeqmnogie',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:826,divid:'adoceanprotvmdxanhckimqt',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:827,divid:'adoceanprotvmdubeofxrqpo',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:831,divid:'adoceanprotvmdvgoqptrlix',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'300x600_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:832,divid:'adoceanprotvmdshfhdrlqzs',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'300x600_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:837,divid:'adoceanprotvmdtkreliotrx',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:838,divid:'adoceanprotvmdqlilovhilw',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:839,divid:'adoceanprotvmdnmprbtrmvr',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:840,divid:'adoceanprotvmdkngifqlrbm',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:841,divid:'adoceanprotvmdxnnoinfgkl',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:842,divid:'adoceanprotvmduoefmkpkfg',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:843,divid:'adoceanprotvmdrpllpxipeb',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:844,divid:'adoceanprotvmdobkemprhva',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:845,divid:'adoceanprotvmdlcrkpmlmfv',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:846,divid:'adoceanprotvmdycirckfraq',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:847,divid:'adoceanprotvmdvdphgxofjp',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:848,divid:'adoceanprotvmdsegojuikek',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:849,divid:'adoceanprotvmdpfnenrsoof',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:850,divid:'adoceanprotvmdmgelqomtja',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:851,divid:'adoceanprotvmdqkeioufhzs',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:852,divid:'adoceanprotvmdnllobspljn',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:853,divid:'adoceanprotvmdkmcffpjqpi',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:854,divid:'adoceanprotvmdxmjlimdfyh',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:855,divid:'adoceanprotvmdunqrljnjxc',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:856,divid:'adoceanprotvmdrohipwgosx',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:857,divid:'adoceanprotvmdopoocuqscs',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:859,divid:'adoceanprotvmdqllkhpelas',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:860,divid:'adoceanprotvmdnmcrkmopkn',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:861,divid:'adoceanprotvmdknjhojiufi',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:862,divid:'adoceanprotvmdxnqnbxridh',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:863,divid:'adoceanprotvmduohefulnjc',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:864,divid:'adoceanprotvmdrpokirfstx',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:865,divid:'adoceanprotvmdoadscvstkw',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:866,divid:'adoceanprotvmdlbkigsmipv',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:867,divid:'adoceanprotvmdybrojpgnoq',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:868,divid:'adoceanprotvmdvcifnmqrjl',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:869,divid:'adoceanprotvmdsdplqjkgdk',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:870,divid:'adoceanprotvmdpegsdxdlyf',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:871,divid:'adoceanprotvmdmfnihunpia',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:872,divid:'adoceanprotvmdzglrdmgidz',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:873,divid:'adoceanprotvmdwhcihjqmyu',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:874,divid:'adoceanprotvmdtijokwjrxp',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:875,divid:'adoceanprotvmdqjqeotdgco',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:876,divid:'adoceanprotvmdnkhlbrnkxj',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:877,divid:'adoceanprotvmdkloreohphe',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:878,divid:'adoceanprotvmdxlfiilrtrz',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:990,divid:'adoceanprotvmdojdmiuhjxy',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:992,divid:'adoceanprotvmdlkkslrrnwt',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:993,divid:'adoceanprotvmdykripolsgo',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:994,divid:'adoceanprotvmdvlipcmfhwn',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:995,divid:'adoceanprotvmdsmpfgjplgi',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:996,divid:'adoceanprotvmdpngmjwiqqd',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:997,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:998,divid:'adoceanprotvmdzpimqrokgb',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:999,divid:'adoceanprotvmdwaqsdpipmw',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1000,divid:'adoceanprotvmdtbhjhmsthr',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1001,divid:'adoceanprotvmdqcopkjmibq',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1002,divid:'adoceanprotvmdndfgowfnwl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1003,divid:'adoceanprotvmdkemmbuprgg',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1004,divid:'adoceanprotvmdxedterjgaf',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1005,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1006,divid:'adoceanprotvmdoimjpjjfwy',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1007,divid:'adoceanprotvmdljdqcxsjgt',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1008,divid:'adoceanprotvmdyjkggumoqo',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1009,divid:'adoceanprotvmdvkrmjrgtaj',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1010,divid:'adoceanprotvmdslitmoqhui',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1011,divid:'adoceanprotvmdpmpjqlkmpd',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1012,divid:'adoceanprotvmdmngqdjervy',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1013,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1014,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1015,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1016,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1017,divid:'adoceanprotvmdxgljftnijn',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1018,divid:'adoceanprotvmduhcqiqhnei',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1019,divid:'adoceanprotvmdrijgmnrrod',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1020,divid:'adoceanprotvmdojqmpklgic',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1021,divid:'adoceanprotvmdlkhtciflox',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1022,divid:'adoceanprotvmdykojgvopcs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1023,divid:'adoceanprotvmdvlfqjsiuxn',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1024,divid:'adoceanprotvmdveklgudgwh',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1026,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1027,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1028,divid:'adoceanprotvmdnorhlkfrjj',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1029,divid:'adoceanprotvmdmhpoqlrtas',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1030,divid:'adoceanprotvmdxektenmfft',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1031,divid:'adoceanprotvmdsohmgldoaq',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1032,divid:'adoceanprotvmdpposjinszl',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2}],gemius:[{gemius_id:4,site_id:1,uid:'0sianyrpf5sL9b6bheQwJsSZPziWne8EeoZnlkks73b.37',related:'home_page',url:undefined}]}