Un jurnalist de la CNN a ramas fara acreditare la Casa Alba, dupa ce l-a enervat la culmea pe Donald Trump in timpul unei conferinte de presa. Disputa a inceput dupa ce reporterul l-a intrebat pe presedinte despre imigrantii care se indreapta spre SUA. Liderul american i-a cerut ziaristului sa lase microfonul si l-a numit o persoana "ingrozitoare".

Publicat:08.11.2018, 06:49


Jurnalistul Jim Acosta l-a enervat pe presedinte insistand asupra unui subiect legat de caravana imigrantilor din America Centrala, ce se indreapta spre SUA. Desi Donald Trump i-a cerut reporterului sa lase microfonul, acesta a refuzat sa o faca.

“De ajuns! De ajuns! De ajuns!”

Trump l-a criticat pe jurnalistul de la CNN.

„Sa-ti spun ceva. Celor de la CNN ar trebui sa le fie rusine ca lucrezi pentru ei. Esti o persoana necioplita, ingrozitoare. Cand transmiti stiri false, ceea ce CNN face chiar foarte des, esti dusmanul poporului”.

Microfonul a ajuns apoi la un reporter de la NBC, care si-a sustinut colegul.

“-Este un reporter harnic. - Nu sunt fan nici al tau, ca sa fiu cinstit. Nu esti cel mai bun.”

Ulterior, jurnalistul de la CNN a anuntat pe  Twitter ca i s-a interzis accesul la Casa Alba, iar postul de televiziune american a reactionat si a declarat ca actiunile presedintelui sunt inacceptabile.