Google+

Cei 5 politisti americani ucisi de un lunetist la Dallas au fost comemorati astazi. Zeci de oameni, printre care si familia Obama, si-au dat intalnire pentru a depune flori si a aprinde lumanari - VIDEO

Cei 5 politisti americani ucisi de un lunetist la Dallas au fost comemorati astazi. Zeci de oameni, printre care si familia Obama, si-au dat intalnire pentru a depune flori si a aprinde lumanari - VIDEO
Embed:

Cei 5 politisti americani ucisi de un lunetist la Dallas au fost comemorati de zeci de oameni. Rude, prieteni, dar si straini si-au dat intalnire pentru a depune flori si a aprinde lumanari. La ceremonie au participat si oficiali americani. Printre cei prezenti a fost si familia Obama, Joe Biden dar si George Bush, care a fost surprins...dansand in timpul slujbei de pomenire.

 

Incidentul a fost surprins de camerele de filmat in timpul slujbei de comemorare. Din imagini se vede cum, tinandu-se de mana cu ceilalti oficiali, George Bush a inceput sa danseze. Imediat, fapta a starnit zambete, asa ca Michelle si Barack Obama abia de s-au retinut ca sa nu rada. Totusi, peste cateva clipe Bush a luat o pozitie potrivita cauzei si a tinut un discurs in fata multimii.

 

George BUSH, EX-PRESEDINTE SUA: "Astăzi, naţiunea plânge. Cei care iubesc oraşul Dallas şi îl numesc ”casă” au pierdut 5 membri ai familiei. Vedem membri ai forţelor de ordine în fiecare zi şi îi considerăm prieteni. Şi noi ştim, la fel ca şi fiecare american, că curajul lor este protecţia şi scutul nostru."

 

Barack OBAMA, PRESEDINTE SUA: "Trebuie să ne împotrivim unei astfel de disperări. Sunt aici ca să insist asupra faptului că noi nu suntem atât de divizaţi pe cât se pare. Ştiu acest lucru, pentru că cunosc America."

 

Familiile indurerate si prietenii celor 5 politisti ucisi au depus flori si s-au rugat pentru apropiatii lor. La ceremonie au venit si sute de colegi, in semn de solidaritate. Unul dintre cei raniti la tragicul eveniment de la Dallas a povestit cum s-a intamplat totul.

 

"L-am prins şi l-am scos din linia de foc. A fost un ofiţer, Brent Thompson, care a fost prieten cu mine. Am încercat orice ajutor medical, însă era prea târziu. L-am dus într-un vehicul şi a plecat de acolo."

 

Tragedia a avut loc saptamana trecuta, in timpul unei manifestatii, cu sloganul “Viata oamenilor de culoare conteaza”. Atunci, un lunetist a deschis focul, a impuscat mortal 5 politisti si a ranit alti 9, pentru a-i razbuna pe afroamericanii care au cazut victime brutalitatii fortelor de ordine americane.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn