Cele mai renumite case de moda isi prezinta in aceste zile noile colectii la Saptamana Modei de la Milano. Pe podium au urcat modele in tinute marca Versace, Armani sau Dolce and Gabbana. Furori a facut si colectia pentru iubitorii de sport a unui designer german, prezentata intr-o atmosfera de club de noapte.

Publicat:20.06.2017, 11:45


Designerul german Philipp Plein a facut din prezentarea colectiei sale un adevarat show.

In fata publicului au aparut mai multe dansatoare, care executau miscarile la bara, in timp ce, prin fata lor defilau modelele. In spate, se desfasura un antrenament de box.


Designerul si-a creat tinutele folosind materiale inteligente. Fibrele isi modifica temperatura in functie de cea a corpului.

Pentru designerii de la Dolce and Gabbana, noua generatie a fost sursa de inspiratie, iar pe podium au urcat tineri actori si bloggeri americani. 


Colectia pentru barbati a avut ca tematica jocul de carti. De exemplu, regele de inima rosie a fost imprimat pe camasi sau pe pantaloni scurti.

Donatella Versace l-a omagiat, cu noua colectie, pe fratele ei, fondatorul marcii, care a murit acum 20 de ani. Prezentarea a avut loc in gradina firmei si a propus tinute lejere.


Modelele au purtat costume in dungi negre si albe si camasi taiate la dimensiunea taliei, cu pantaloni scurti din matase neagra.

Colectia de moda masculina marca Armani a propus un dialog cultural cu Japonia. Sursa de inspiratie pentru tinute au fost hainele traditionale ale samurailor.