Google+

Cersetoarea romanca i-a socat pe politisti. Avea haine de firma si iPhone X - FOTO

O romanca dintr-o retea de cersetorie a fost arestata de politistii din orasul american New Jersey. Femeia de 34 de ani exploata mila trecatorilor spunand ca are nevoie de bani pentru un bebelus, dar in realitate era mai bogata decat unii dintre oamenii milosi care ii dadeau bani.

 În buzunar avea deja 500 de dolari, în picioare cizme scumpe, haine de firmă şi ultimul model de iPhone. Dorina Căldăraş a recunoscut senină că ăsta era „jobul” ei, a primit o amendă şi a fost lăsată să plece acasă.

 

„Am un bebeluş. Vă rog, în numele lui Dumnezeu, ajutaţi-mă să cumpăr scutece şi lucruri pentru copil”, scria cerşetoarea pe o pancartă, la marginea unui trotuar din New Jersey.

 

 

 

Poliţia ridicat-o de pe stradă iar ofiţerii au constat cu uimire că cerşetoarea era iubitoare de lux: purta haine scumpe de firmă, cizme Michael Kors, geantă Coach, avea ultimul model de iPhone şi aproximativ 500 de dolari în geantă, relatează dailymail.co.uk.„Avea o geantă scumpă, avea o haină scumpă şi pantofi scumpi. Îşi făcuse recent unghiile şi avea un iPhone X. A recunoscut că face parte dintr-o grupare mai mare şi că membrii reţelei sunt plasaţi în puncte strategice din New Jersey pentru a cerşi” a confirmat locotenentul Victor Correia.

 

Dorina Căldăraş a recunoscut în faţa poliţiştilor că face parte dintr-un grup de femei care fac naveta zilnic, din cartierul Queens, din New York, în New Jersey, pentru a cerşi. Poliţiştii au lansat un apel către populaţie să nu mai ofere bani cerşetorilor.

 

Sursa imaginii: Daily Mail


Sursa: libertatea.ro
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn