Google+

Clipe de groaza intr-un avion Wizz Air, care a decolat de la Bucuresti si a aterizat in Catania. Pasageri intinsi pe jos, cu asistenta medicala - VIDEO

Pasagerii unei curse aeriene a companiei Wizz Air, care au decolat de la Bucuresti, au trait clipe de groaza inainte sa aterizeze pe aeroportul din Catania.Avionul care plecase din Bucureşti a fost nevoit să rămână în aer din cauza unor probleme tehnice la sol, pe aeroportul din Catania.

 

În timp ce piloţii încercau să menţină aeronava la altitudine, aparatul de zbor a intrat în turbulenţe, astfel că pasagerii ... s-au speriat foarte tare.

 

Într-o înregistrare video postata pe Youtube se vede cum unii călători sunt întinşi pe jos şi li se acordă asistenţă medicală.

 

Reprezentanţii companiei Wizz Air au explicat ceea ce s-a întâmplat, într-un comunicat transmis Stirilor ProTV Bucuresti.

 

Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control să menţină altitudinea deasupra Aeroportului Catania înainte de aterizare, în condiţiile în care pista era inspectată din cauza unui posibil impact cu o pasăre a unei alte aeronave.


În timpul aşteptării, zborul a experimentat turbulenţe, iar doi pasageri au avut atac de panică. După ce aeronava a aterizat în siguranţă, echipajul a solicitat asistenţa personalului medical pentru pasagerii afectaţi. 


Debarcarea a continuat normal după ce a fost acordată asistenţă medicală şi echipajul a urmat procedurile standard pentru a asigura binele tuturor pasagerilor.


Deşi cauzele situaţiei au fost independente de companie, echipajul a făcut eforturi pentru a se asigura că întârzierea şi impactul asupra pasagerilor să fie minime.”


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn