Google+

Clipe de groaza pentru zeci de enoriasi, chiar in timp ce se aflau in biserica. Un individ a deschis focul: o persoana a murit, iar faptasul s-ar fi impuscat - VIDEO

Clipe de groaza pentru zeci de enoriasi, chiar in timp ce se aflau in biserica. Un individ a deschis focul: o persoana a murit, iar faptasul s-ar fi impuscat - VIDEO
Embed:

Clipe de groaza pentru zeci de credinciosi, chiar in timp ce se aflau in biserica. Un individ a deschis focul in multime, omorand o persoana. Mai multi oameni au ajuns la spital cu rani, intre care pastorul si sotia lui. Faptasul s-ar fi impuscat, fiind inconjurat de politisti, dar nu a murit.

 

“A venit din partea dreapta a bisericii si a inceput sa impuste. Apoi, s-a apropiat de centru si a impuscat, din nou.“ 

 

 Cei care se aflau in biserica povestesc cu groaza despre clipele prin care au avut de trecut. Oamenii erau la slujba, cand s-au auzit impuscaturile si a inceput panica. In speranta de a se salva, acestia au inceput sa fuga. Atacatorul ar fi un tanar de 20 de ani, care purta pe fata o masca de clovn. Imediat, au fost mobilizati zeci de politisti, care au inconjurat zona.

 

“In timpul confruntarii, atacatorul s-a impuscat. Probabil, nu era intentionat, in partea stanga a pieptului.“

 

O femeie a murit pe loc, iar medicii nu au mai putut face nimic ca sa o salveze. Alte 6 persoane au ajuns la spital cu rani grave, intre care pastorul. Si atacatorul a avut nevoie de ingrijiri medicale. Deocamdata, nu se stie ce l-a impins sa faca un asemenea pas. In ultima vreme, atacurile armate in biserici au avut loc frecvent, in aceasta zona.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn