Google+

Criza imigrantilor de la granita cu Mexicul ia amploare. Donald Trump a anuntat ca va reduce ajutoarele umanitare pentru tarile din care fug acesti oameni - VIDEO

Criza imigrantilor de la granita cu Mexicul ia amploare. Donald Trump a anuntat ca va reduce ajutoarele umanitare pentru tarile din care fug acesti oameni - VIDEO
Embed:

Criza imigrantilor de la granita cu Mexicul ia amploare. Presedintele Donald Trump a anuntat ca va reduce ajutoarele umanitare pentru tarile din care fug acesti oameni. Totodata, a avertizat ca e gata sa trimita la frontiera cu Mexicul un numar nelimitat de soldati.


Donald Trump este hotarat sa blocheze accesul imigrantilor in Statele Unite cu ajutorul armatei si a Garzii Nationale, astfel ca va trimite la granita un numar mare de soldati, scrie presa straina.

 

Donald TRUMP, PRESEDINTELE STATELOR UNITE: “Este o situatie oribila si sunt mai mult de cinci mii de oameni, pe care trebuie sa-i oprim la granita.”

 

 Liderul american a mai declarat ca Statele Unite isi vor reduce ajutoarele umanitare acordate pentru Honduras, Guatemala si El Salvador, acuzandu-le ca nu au putut sa-si impiedice locuitorii sa-si paraseasca tara si sa intre in mod ilegal in SUA. Un reprezentant al ONU a declarat ca peste sapte mii de oameni se indreapta spre America.

 

Dupa a doua noapte petrecuta la granita cu Mexic, mii de oameni urmau sa-si reia ieri marsul catre SUA, insa au fost impiedicati de autoritatile americane. Caravana a pornit cu mai mult de o saptamana in urma din nordul Hondurasului. Oamenii fug de mizeria si de violentele din tara lor, unde doua treimi din populatie traieste sub pragul saraciei, iar bandele criminale fac legea.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn