Google+

Cum s-au salvat in ultima clipa o femeie si fiica ei din Bistrita. Sotul planuia sa moara impreuna - VIDEO

Cum s-au salvat in ultima clipa o femeie si fiica ei din Bistrita. Sotul planuia sa moara impreuna - VIDEO
Embed:

Poveste de groaza in Bistrita: un barbat de 51 de ani, fost angajat al Ministerului Apararii, a incercat sa isi omoare iubita politista si pe fiica ei si a provocat o explozie in apartament.

 

Norocul celor două a fost că au simţit un miros suspect şi nu au intrat în locuinţă. Individul a sărit de la etajul patru şi a murit. La scurt timp însă, după sosirea salvatorilor, locuinţa a sărit în aer, iar în deflagraţie au fost răniţi un pompier, un paramedic şi un jurnalist.

 

Bărbatul împreună cu iubita lui, angajată în MAI, şi fiica sa de 17 ani locuiau cu chirie într-un apartament din Bistriţa. Se pare că cei doi s-au certat, iar femeia şi-a luat fata şi împreună au plecat la bunici. Când s-au întors, fata a urcat prima scările, dar nu a intrat în apartament, pentru că a simţit miros puternic de gaze.

 

Cu câteva secunde înainte de explozie bărbatul a sărit pe geam, de la etajul 4. Individul a fost transportat de urgenţă la spital, dar nu a supravieţuit. Pompierii au verificat apartamentul şi au constatat că bărbatul a vrut să arunce totul în aer.

 

În urma deflagraţiei un pompier, un paramedic, o jurnalistă însărcinată, dar şi soţia individului au fost răniţi.

 

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, însă starea lui a fost extrem de gravă, iar în cursul nopţii a decedat. În acest moment a mai rămas internat la spitalul din Bistriţa doar angajatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă care a fost surprins de suflul exploziei în timp ce încerca să o consoleze pe iubita bărbatului care tocmai văzuse cum acesta îşi luase viaţa.

 

În locuinţa procurorii au găsit două bilete în care individul îşi exprimă dorinţa de a muri. Iubita acestuia, ranita şi ea uşor, a fost externata.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn