Poveste de groaza in Bistrita: un barbat de 51 de ani, fost angajat al Ministerului Apararii, a incercat sa isi omoare iubita politista si pe fiica ei si a provocat o explozie in apartament.

Publicat:07.12.2018, 10:28

Norocul celor doua a fost ca au simtit un miros suspect si nu au intrat în locuinta. Individul a sarit de la etajul patru si a murit. La scurt timp însa, dupa sosirea salvatorilor, locuinta a sarit în aer, iar în deflagratie au fost raniti un pompier, un paramedic si un jurnalist.

Barbatul împreuna cu iubita lui, angajata în MAI, si fiica sa de 17 ani locuiau cu chirie într-un apartament din Bistrita. Se pare ca cei doi s-au certat, iar femeia si-a luat fata si împreuna au plecat la bunici. Când s-au întors, fata a urcat prima scarile, dar nu a intrat în apartament, pentru ca a simtit miros puternic de gaze.

Cu câteva secunde înainte de explozie barbatul a sarit pe geam, de la etajul 4. Individul a fost transportat de urgenta la spital, dar nu a supravietuit. Pompierii au verificat apartamentul si au constatat ca barbatul a vrut sa arunce totul în aer.

În urma deflagratiei un pompier, un paramedic, o jurnalista însarcinata, dar si sotia individului au fost raniti.

Barbatul a fost transportat de urgenta la spital, însa starea lui a fost extrem de grava, iar în cursul noptii a decedat. În acest moment a mai ramas internat la spitalul din Bistrita doar angajatul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta care a fost surprins de suflul exploziei în timp ce încerca sa o consoleze pe iubita barbatului care tocmai vazuse cum acesta îsi luase viata.

În locuinta procurorii au gasit doua bilete în care individul îsi exprima dorinta de a muri. Iubita acestuia, ranita si ea usor, a fost externata.