Google+

Descoperirea sinistra a unei fetite de 9 ani, din Botosani. Parintii ei sunt acum cautati

Sfarsit tragic, cu urmari sinistre, pentru un barbat de 74 de ani din judetul Botosani. Omul a fost gasit fara suflare, la stana lui, iar cea care l-a descoperit a fost chiar nepoata sa, in varsta de 9 ani.Crunt este şi că, spun rudele, principalul suspect ar fi tatăl copilei, care a dispărut împreună cu mama fetiţei imediat după tragedie.

 

Fetiţa în vârstă de 9 ani, a mers la stână din Dracşani să-i ducă un pachet bunicului său. Acolo însă l-a găsit pe bătrânul de 74 de ani fără suflare şi, speriată, s-a întors într-un suflet în sat să dea alarma. Primul gând al rudelor a fost că omul a fost ucis.

 

Elena Apetrei, soţia victimei:Eu am trimis-o de acasă cu mâncare. Când a intrat în stână, l-a găsit plin de sânge. A aruncat punga şi a fugit acasă şi striga: Mamaie! Tataia e mort!”

 

În scurt timp, poliţiştii au ajuns în zonă şi au căutat, fără succes, arma crimei. Pe de altă parte, sătenii au povestit că, imediat după tragedie, ginerele şi fiica bătrânului, care locuiau tot la stână, ar fi fugit mâncând pământul.

 

“M-am întâlnit cu el. Eu căram nişte baloţi. Eram pe stradă. Mergea galop. Spune mamaia că au mai ameninţat, că au mai spus că vor să îl omoare”, spune o rudă.

 

Elena Apetrei, soţia victimei:Au mai fost scandaluri între ginere şi soţul meu, ca la stână. Ăla bea, iar bătrânul îi spunea să nu mai beie.”

 

Trupul neînsufleţit al bătrânului a fost dus la morgă pentru necropsie. Între timp, poliţiştii încearcă să le dea de urmă fugarilor, pentru a lămuri cum s-a petrecut totul.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn