14:45, 12 Ianuarie 2017
, PRO TV

Donald Trump admite, pentru prima data, ca Rusia a stat in spatele atacurilor cibernetice din Statele Unite - VIDEO


 Donald Trump admite, pentru prima data, ca Rusia a stat in spatele atacurilor cibernetice din Statele Unite - VIDEO

Cu noua zile inainte de a ocupa fotoliul de la Casa Alba, Donald Trump admite, pentru prima data, ca Rusia a stat in spatele atacurilor cibernetice din Statele Unite. A spus-o ieri, intr-o conferinta de presa. Tot in fata jurnalistilor, Trump a declarat ca faptul ca lui Vladimir Putin ii place de el, este un avantaj pentru America. Republicanul a devenit nervos atunci cand a venit vorba despre presupusele filmari cu care Rusia il poate santaja.”- Domnule Preşedinte ales, pentru că aţi atacat postul nostru, ne daţi şi nouă o şansă?- Nu, nu tu. Televiziunea voastră e groaznică.- Ne-aţi atacat televiziunea...- Televiziunea voastră e groaznică!- Putem pune şi noi o întrebare?- Linişte, linişte.- Domnule preşedinte ales...- Nu fi politicos. Nu! Nu-ţi dau voie să pui nicio întrebare! Voi faceţi ştiri false!”

 

Vizibil nervos, Donald Trump nu a vrut sa raspunda la intrebarile unui jurnalist de la CNN si asta pentru ca postul de televiziune a publicat stirea despre presupusele materiale compromitatoare detinute de Rusia. Miliardarul a dezmintit informatiile aparute in presa, precum ca serviciile rusesti l-ar fi filmat cu niste prostituate la un hotel in Moscova. Si Kremlinul a negat acest lucru.

 

Donald TRUMP, PRESEDINTELE ALES AL SUA ”Am citit informaţiile înainte de întâlnire. Sunt doar ştiri false, nu s-a întâmplat.”

 

Cand a venit vorba despre atacurile cibernetice din Statele Unite, republicanul a admis ca ar putea fi Rusia, dar si alte tari.

 

Donald TRUMP, PRESEDINTELE ALES AL SUA ”Cred că a fost Rusia. Putin nu trebuia să facă asta. Nu o va mai face. Rusia va avea mai mult respect pentru ţara noastră.”

 

Intrebat despre relatiile cu Vladimir Putin, Trump a raspuns...

 

Donald TRUMP, PRESEDINTELE ALES AL SUA ”Dacă lui Putin îi place de Trump, asta e un avantaj, nu o problemă. Avem o relaţie oribilă cu Rusia în acest moment.”

 

A fost prima conferinta de presa a lui Donald Trump, dupa castigarea alegerilor prezidentiale. Pe 20 ianuarie el va fi investit in functie.Alte ştiri despre: