Google+

Doua tinere, moarte la festivalul Tomorrowland

Ingerarea excesiva de apa dupa consumul de ecstasy a provocat moartea a doua tinere care participau la festivalul de muzica electronica Tomorrowland, desfasurat in iulie in localitatea belgiana Boom.

 

Ecstasy a fost una dintre cauzele morţii ambelor tinere, care au suferit o hiperhidratare stimulată de consumul acestui drog”, dar nu supradoza a fost cauza decesului lor, a declarat o sursă.

 

Prima din cele două tinere a fost spitalizată în prima săptămână a festivalului, între 20 şi 22 iulie, şi a murit aproximativ o săptămână mai târziu la Spitalul universitar din Anvers, potrivit televiziunii flamande VRT.

 

Potrivit VRT, cea de-a doua tânără care a fost internată la sfârşitul săptămânii următoare, între 27 şi 29 iulie, a decedat câteva zile mai târziu. Procuratura informează că victimele erau o femeie din Cehia, în vârstă de 33 de ani şi o tânără din India, în vârstă de 26 de ani.

 

Conform datelor preliminare ale anchetei, Procuratura din Anvers eliminase în august posibilitatea ca moartea celor două tinere să fi fost legată de o supradoză de droguri.

Tomorrowland a fost înfiinţat în 2005 de fraţii belgieni Manu şi Michiel Beers, care s-au inspirat din festivalul olandez Mysteryland, cu scopul de a crea un eveniment diurn de muzică electronică, care a devenit un punct de reper la nivel european şi care la ultima ediţie a reunit peste 400.000 de participanţi.

 

Sursa: Agerpres


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn