Google+

Explozie de energie si voci uluitoare in cea de-a patra runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei. Printre concurentii care au intors scaunele sunt si trei moldoveni - VIDEO

Explozie de energie si voci uluitoare in cea de-a patra runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei. Printre concurentii care au intors scaunele sunt si trei moldoveni - VIDEO
Embed:

Vineri seara a fost o explozie de energie la Vocea Romaniei, au sarit butoanele, antrenorii au facut rime si au avut argumente muzicale pentru concurentii pe care si i-au dorit in echipele lor, iar distractia s-a simtit din plin in casele telespectatorilor.Tudor, Irina, Andra şi Smiley au luptat pentru cele mai bune voci din cea de-a patra rundă de audiţii pe nevăzute, însă şi-au făcut şi complimente şi s-au ajutat reciproc atunci când au avut nevoie de sprijin pentru a-i atrage pe cei ale căror timbre vocale incredibile i-au determinat să-şi întoarcă scaunele.

 

 

Tensiune, suspans şi voci care au cucerit antrenorii

 

Vineri seară, Vocea României le-a adus telespectatorilor un spectacol în care energia s-a împletit perfect cu emoţia şi cu suspansul. Muzica a răsunat în platou, concurenţii au dat totul şi au impresionat antrenorii cu vocile lor, iar scena a vibrat pe ritmurile melodiile interpretate de ei. Tudor, Irina, Andra şi Smiley s-au bucurat de reprezentaţiile participanţilor, au avut reacţii şi replici savuroase şi şi-au făcut declaraţii de iubire. La finalul unei seri pline de dinamism, încă opt concurenţi au reuşit să întoarcă scaunele şi să ocupe câte un loc într-una dintre cele patru echipe şi astfel să continue competiţia. 

 

Două voci la Andra: Nicoleta Oancea şi Renate Grad, două la Smiley: Sorina Bică şi Lavinia Rusu, două la Tudor: Daria Tănasă şi Cristian Alexa, şi tot două şi la Irina: Eduard Malareu şi Odri Bârcă.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul continuă la Vocea României, iar Andra şi Irina ne prezintă ”cat fight”!


Sursa: protv.ro
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn