Google+

Fosta nevasta a celui mai bogat rus dezvaluie justitia murdara a oligarhilor lui Vladimir Potanin. Femeia se lupta sa obtina o avere uriasa si se teme ca ar putea plati scump pentru asta - FOTO

Natalia Potanina a fost casatorita vreme de 30 de ani cu oligarhul Vladimir Potanin, perioada in care acesta a acumulat o avere de cel putin zece miliarde de lire sterline. Au divortat in urma cu doi ani iar femeia intentioneaza sa se adreseze unei instante din Marea Britanie pentru a obtine jumatate din fabuloasa avere a fostului sot.

 

Magnatul Vladimir Potanin este în prezent cel mai bogat rus în viata, potrivit Forbes. Oligarhul spune ca nu poate sa-i plateasca fostei sotii uriaşa suma pentru ca nu detine o asemenea avere, scrie evz.ro. 

 

Natalia Potanina a respins pâna acum toate ofertele fostului partener, precizând ca nu poate accepta sub nicio o forma o suma cu mult sub ceea ce i se cuvine (ultima oferta a oligarhului ar fi fost de aproximativ 32 de milioane de lire sterline).

 

Ea spera sa obtina în instanta londoneza ceea ce i se cuvine, având astfel toate şansele sa ajunga cea mai bogata femeie proaspat divortata. “Sper sa mi se faca dreptate. Sunt foarte multe persoane în situatia mea care ajung în cele din urma sa nu primeasca nimic din ceea ce li se cuvine. Mai ales în Rusia unde legile sunt masculine, ideologia e masculina etc”, a declarat Potanina pentru The Guardian.

 

 

Natalia Potanina

 

Unul din iahturile familiei Potanin

 

 

 

 

Noua cucerire al lui Vladimir Potanin

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn