Sase angajati ai unei companii aeriene au fost concediati dupa ce au aparut intr-o fotografie controversata pe retelele de socializare.

Publicat:07.11.2018, 11:15

Luna trecuta, peste 20 de angajati ai Ryanair, membri ai unor echipaje de zbor, au ramas blocati în Malaga, Spania din cauza unor furtuni.  Sase angajati au fost pozati dormind într-o camera pe podea iar fotografia s-a viralizat pe retelele de socializare, relateaza BBC.

”Acesta este echipajul Ryanair 737, blocat în Malaga, Spania, din cauza furtunilor. Dorm pe podeaua camerei echipajului. Ryanair face profit de 1,25 miliarde de euro anul acesta, dar nu plateste o camera de hotel pentru angajati timp de o noapte?” este unul dintre mesajele virale de pe Twitter.

Compania sustine ca poza a fost înscenata si i-a concendiat pe angajatii care apar în ea pentru comportament neadecvat.

Potrivit Ryanair, niciun angajat nu a dormit pe jos. O asociatie sindicala portugheza care a criticat compania aeriana a admis ca angajatii au fost mutati într-o camera VIP, însa timp de 5 ore acestia ar fi stat într-o camera cu scaune putine, fara acces la hrana si apa.

Ryanair sustina ca fotografia ”aranjata” a afectat imaginea companiei dupa ce a fost distribuita online unde a fost aspru criticata.

Sursa: BBC