Google+

Fotografia cu Bill Gates care face furori pe internet. Cum a fost surprins miliardarul

O fotografie cu Bill Gatest, fondatorul Microsoft in varsta de 63 de ani, a devenit virala pe internet.Miliardarul a fost surprins aşteptând la coadă să îşi cumpere un burger, o porţie de cartofi prăjiţi şi un pahar de Coca Cola, la un fast-food din Seattle.

 

La scurt timp după ce a fost postată pe internet de un fost angajat Microsoft, Mike Galos, fotografia avea deja 15.000 de aprecieri şi 12.000 de redistribuiri, scrie Daily Mail.

 

În urmă cu o săptămână, într-o seară de sâmbătă, Bill Gates a mers la un fast-food din Seattle, unde şi-a comandat un meniu. În fotografie, el poartă un pulover roşu, o pereche de pantaloni gri şi o pereche de adidaşi negri şi aşteaptă la rând, cu mâinile în buzunare, să îşi ridice comanda: un burger de 3.40$, o porţie de cartofi de 1,90$ şi un pahar de cola de 2,38$.

Averea sa a fost estimată la 95,5 miliarde de dolari.

 

„Când valorezi în jur de 100 de miliarde de dolari, ai cea mai mare organizaţie caritabilă din istoria lumii şi aştepţi la rând pentru un burger, cartofi şi Cola ca toţi ceilalţi. Aşa se comportă adevăraţii bogaţi”, a scris pe Facebook Mike Galos, care cu acest prilej l-a atacat pe Donald Trump.

 

Potrivit fostului angajat al Microsoft, Bill Gates este foarte modest când vine vorba de faima sa.

 

„Bill nu e mare fan a atenţiei pe care o primeşte, dar în general e prietenos şi înţelege că e renumit. Am vorbit cu el la multe petreceri anterior, dar nu îl cunosc suficient de bine încât să îl salut la un restaurant sau pe stradă”, a mai spus el.

 

Sursa: Daily Mail


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn