Google+

Furie in Germania dupa ce o tanara a fost victima unui viol in grup. Cine sunt cei opt suspecti

In orasul Freiburg din sud-vestul Germaniei sunt prevazute luni manifestatii, in urma unui viol care ar fi fost comis de un grup de barbati in majoritate sirieni asupra unei tinere de 18 ani, informeaza dpa.

 

Formaţiunea de extremă dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) i-a îndemnat pe oameni să iasă în stradă pentru a-şi exprima furia faţă de cele întâmplate, în timp ce contramanifestanţi au chemat la protest împotriva încercărilor de a folosi acest incident pentru a amplifica sentimentele anti-migranţi.

 

Tânăra a reclamat că a fost violată în noaptea de 13 spre 14 octombrie de un grup de bărbaţi după ce a fost la un club în centrul oraşului universitar din Baden Wurttemberg.

 

Poliţia anchetează şapte cetăţeni sirieni cu vârsta între 19 şi 29 de ani şi un german de 25 de ani, dar consideră că au fost implicaţi mai mulţi. La Biroul de investigaţii criminale din Freiburg a fost înfiinţată o echipă specială de anchetă formată din 13 membri.

 

Tânăra a afirmat că s-a dus la club cu o prietenă şi a primit ceva de băut de la un bărbat pe care nu îl cunoştea şi în a cărui companie a şi plecat de la local, în jur de miezul nopţii. Ea susţine că respectivul i-a pus ceva în băutură ca să nu opună rezistenţă şi că unul din suspecţi a agresat-o într-un tufiş din apropiere, urmat de ceilalţi.

 

Potrivit autorităţilor, bărbaţii, dintre care majoritatea trăiesc în centre pentru refugiaţi din Freiburg, sunt cunoscuţi pentru alte delicte.

 

Acum doi ani, o altă tânără a fost ucisă la Freiburg, crimă pentru care a fost găsit vinovat un tânăr refugiat.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn