Momentul socant in care doi refugiati sar dintr-un camion, dupa ce au taiat prelata, a fost filmat. Din cate se pare, cei doi au luat decizia riscanta atunci cand si-au dat seama ca nu se indreapta spre Marea Britanie.

Publicat:24.10.2018, 05:51

Barbaţii au fost surprinşi sarind din TIR la ieşire din Bruxelles, marţi dimineaţa. Şoferul camionului Samuel Teplicky, de 36 de ani, din Londra, a filmat imaginile şi crede ca barbaţii au sarit dupa ce şi-au dat seama ca, mai curând, se îndepartau de Marea Britanie, decât sa se îndrepte spre ea, relateaza Daily Mail.

Şoferul a declarat: “Eram plecat din Bruxelles de 15-20 de minute când s-a întâmplat acest lucru. Eram parcat într-o zona pentru camioane pentru pauza. M-a atenţionat un şofer german de la alt camion ca ceva se întâmpla. Vazuse gaura din prelata...

Barbatul a spus ca dormise la ultima oprire, ocazie cu care migranţii s-au putut strecura în camion. Se pare ca refugiaţii au sarit în Belgia dupa ce au aflat din conversaţiile şoferului oprit la pauza ca nu merge spre Marea Britanie.

“Erau tineri, mai puţin de 30 de ani... Dupa ce au sarit au disparut în padure”, a mai spus şoferul.

Sursa: Daily Mail