Incident socant petrecut in scara unui bloc din Alba Iulia. Un barbat a fost surprins de camerele de supraveghere in momentul in care a batut cu salbaticie o tanara, a jefuit-o, apoi a fugit.

Publicat:20.11.2018, 06:32

UPDATE, 20 noiembrie, ora 8.15: Nicolae Dragoi, barbatul acuzat ca a atacat o tânara de 20 de ani în scara unui bloc din Alba Iulia, nu si-a recunoscut initial fapta. A spus ca a fost surprins de aparitia mascatilor, crezând ca la el acasa ar fi venit niste „bagagonti”.

UPDATE ora 22:30. Politia a confirmat ca jaful a avut loc într-un bloc din Alba Iulia, pe 17 noiembrie. Victima este o tânara de 20 de ani care, dupa ce a fost lovita, a ramas inconstienta pe podea. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea ca fata, care venise pentru a-si vizita o prietena, nu a fost gasita de nimeni si a plecat singura acasa.

Acolo, tânara a luat legatura cu mama ei, careia i-a povestit ca nu îsi mai aduce aminte ce i s-a întâmplat, dar ca a ramas fara telefon si portofel. Ulterior, ea a mers la spital, iar medicii au anuntat politia ca au o posibila victima a unei agresiuni.

La politie, victima a declarat numai furtul telefonului si portofelului. Luni, politistii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere si au început cercetarile. În scurt timp, principalul suspect a fost identificat si retinut, fiind acum la audieri. Surse judiciare au declarat ca barbatul a fost anterior condamnat pentru tâlharie si viol, iar anul acesta a fost eliberat conditionat.

Stirea initiala. 

Barbatul, îmbracat în haine sport, a actionat dupa ce tânara a refuzat sa urce în lift alaturi de alte doua persoane. Cel mai probabil, aceasta nu mai avea loc în interiorul ascensorului. Câteva secunde mai târziu, barbatul a lovit-o cu pumnul în gura, iar aceasta s-a prabusit. Imediat, el a început sa o caute dupa obiecte de valoare, luându-i telefonul si alte câteva bunuri personale.

Ulterior, el a plecat fara sa se uite înapoi, lasând-o pe fata la pamânt. Cel care a postat imaginile sustine ca imaginile au fost filmate într-un bloc din orasul Alba Iulia. Clipul video poate fi vazut mai jos. Atentie: imaginile sunt socante!