Google+

In orasul Rimini, Italia, cei mai iscusiti bucatari din 19 tari si-au dat intalnire la o competitie inedita: au creat tot felul de arome noi de inghetata - VIDEO

In orasul Rimini, Italia, cei mai iscusiti bucatari din 19 tari si-au dat intalnire la o competitie inedita: au creat tot felul de arome noi de inghetata - VIDEO
Embed:

Daca aveti o slabiciune pentru dulciuri, atunci ar trebui sa va luati bilet spre Italia. In orasul Rimini, cei mai iscusiti bucatari din 19 tari si-au dat intalnire la o competitie inedita. Acestia au creat tot felul de arome noi de inghetata.


Aceasta competitie a lasat gura apa tuturor spectatorilor. Fructe de padure ori exotice, ciocolata, cafea si multe alte ingrediente au fost puse la dispozitia bucatarilor, pentru a crea ceva deosebit.

 

58 de profesionisti din 19 tari au luptat pentru titlul de cea mai buna aroma de inghetata. Acest tanar din China, de exemplu, si-a numit deliciul “Dragoste de trandafir”.

 

"Am pregătit-o pentru soţia mea. Este în memoria ei. Ea a participat la competiţie in 2014. Îngheţata este afacerea noastră de familie." 

 

 Zeci de oameni au venit sa guste din toate aromele si sa-si spuna verdictul. Doar 12 castigatori au ajuns in marea finala. Iar pentru a distra cei mai mici vizitatori, bucatarii s-au avantat si in alte competitii. De exemplu, au avut de pus cat mai multe bile de inghetata pe un cornet.

 

I-a reusit unui italian cu un rezultat de 13 bile, in 20 de secunde. Complexul turistic Turul Inghetatei va fi deschis pentru vizitatori pana la sfarsitul saptamanii.Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn