Google+

Jucarii sexuale au provocat inchiderea terminalului unui aeroport din Berlin

Mai multe jucarii sexuale aflate intr-un bagaj, intre care un vibrator, au fost confundate cu o bomba, provocand marti inchiderea partiala a aeroportului Schönefeld din Berlin, relateaza CNN. 
Angajaţii de pe aeroport au efectuat o verificare de rutină cu raze X pentru bagaje şi au văzut “conţinutul suspect într-un buzunar”, potrivit poliţiei federale din Berlin.


Pentru că după scanarea iniţială nu era clar ce conţine bagajul, o alertă a fost emisă cu puţin înainte de ora 11.00, ducând la închiderea terminalului D al aeroportului, în timp ce Poliţia a investigat obiectele suspecte.


Proprietarul valizei a fost chemat prin intermediul crainicului pentru a da explicaţii ofiţerilor cu privire la conţinutul bagajului.


Cu toate acestea, el a fost reticent în a explica în mod corespunzător conţinutul genţii - probabil din cauza situaţiei penibile, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei - spunând în schimb că în bagajul său se află “chestii tehnice”.

 

După o oră de investigaţii ale unei echipe de genişti, autorităţile au stabilit că obiectele erau jucării sexuale.

 

Terminalul D al aeroportului a fost redeschis după-amiază.

 

Incidentul a avut loc în aceeaşi zi cu cel de pe aeroportul din Frankfurt - cel mai aglomerat din Germania - care a fost evacuat după ce la o familie a fost găsit material exploziv şi i s-a permis din greşeală să părăsească zona de securitate. Un număr de 7.000 de pasageri au fost afectaţi.

 

Ambele incidente au avut loc în una din cele mai aglomerate luni pentru călătorii în Europa, deoarece multe persoane sunt în vacanţă, scrie News.ro.

 

În 2016, ultimul an cu date disponibile, aproape un sfert din cele 1,2 miliarde de călătorii în Europa au avut loc în lunile iulie şi august.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn