Google+

Kremlin-ul neaga ca Putin s-ar fi laudat in fata lui Trump cu ”frumoasele prostituate” din Rusia

Discutia dintre Donald Trump si Vladimir Putin, in care cel din urma lauda Rusia pentru ”frumoasele prostituate” pe care le are nu ar fi avut loc, a anuntat Kremlinul.Un document de 15 pagini scris de fostul şef al FBI, James Comey, şi obţinut de AP ar prezenta interacţiunile pe care acesta le-a avut cu Donald Trump în săptămânile dinainte ca acesta să-l demită, pe 17 mai.


Citatul “avem unele dintre cele mai frumoase prostituate din lume”, atribuite lui Vladimir Putin sunt false, a anunţat Kremlinul, potrivit rt.com.
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a fost întrebat despre presupusul schimb de păreri dintre cei doi lideri mondiali.

 

“Nu. Dacă se menţionează aşa în carte, atunci cel puţin acea parte nu este adevărată. Preşedintele Putin nu a putut şi nu a spus asta preşedintelui Trump”, a răspuns Peskov. “Având în vedere în special faptul că înainte ca Trump să devină preşedinte, ei nu au vorbit niciodată”.


Donald Trump afirmă, potrivit unei note scrise de către fostul director FBI, James Comey, că Vladimir Putin i s-a lăudat că ruşii au ”unele dintre cele mai frumoase prostituate din lume”, scrie The Associated Press.

 

Comey precizează că Trump a făcut aceste declaraţii într-o scurtă întâlnire, la Casa Albă, în februarie 2017.

 

Comey a fost concediat de Trump în mai 2017 în legătură cu tratarea investigaţiei FBI în legătură cu utilizarea de către Hillary Clinton a unui server privat pentru emailurile clasificate din perioada în care a fost secretar de stat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn