Google+

Lectia oferita de un pui de urs pe un versant inzapezit a captivat milioane de oameni - VIDEO

Lupta unui ursulet care nu s-a lasat invins de un versant acoperit cu zapada a devenit o lectie care a captivat milioane de oameni pe internet in ultimele zile.O mamă şi puiul ei au fost filmaţi, în mod nepotrivit, cu o dronă cum urcă un versant acoperit cu zăpadă. Ursuleţul se chinuie să se ţină după mama lui, ajunsă în vârf, însă alunecă de mai multe ori şi deşi ajunge la o distanţă mare la vale nu renunţă şi o ia de la capăt în repetate rânduri până se reuneşte cu ursoaica.


Filmarea a fost realizată pe 19 iunie de un rus în Magadan, o regiune de pe teritoriul Rusiei, situată în Siberia Orientală, şi a fost preluată recent pe Youtube, însă a devenit virală după ce a fost publicată pe Twitter de un membru al Societăţii de Geografie din Canada unde a fost urmărită de peste 18 milioane de oameni. Imaginile au ajuns şi pe siteurile de ştiri internaţionale.

 

Mulţi au fost de acord că lupta ursuleţului este o lecţie de viaţă chiar şi pentru oameni, alţii l-au blamat pe cel care a filmat cu drona pentru că se vede de pe înregistrare cum aparatul zboară prea aproape şi sperie animalele, fiind posibil ca şi din această cauză  ursuleţul să fi alunecat.

 

M-am stresat prea tare la acest clip”, ”Nu m-am putut uita. Am derulat la final să fiu sigură că ursuleţul ajunge în vârf””Toţi avem de învăţat de la acest ursuleţ: privirea mereu sus şi nu renunţa” sunt câteva din comentariile lăsate online de cei care au urmărit imaginile.

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn